Σοφία Αλιμπέρτη: Συνεχίζει την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1;

Σοφία Αλιμπέρτη

"Διαφορετική ήμουν πάντα. Απλά σαν απασχολούσαν τα προσωπικά μου, δε μπήκατε στη διαδικασία να με γνωρίσετε καλύτερα. Τώρα που σας έλειψα λιγάκι, ενδιαφέρεστε λίγο παραπάνω", δηλώνει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε το δικό της τηλεοπτικό comeback φέτος μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, παρουσιάζοντας την καθημερινή εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» στον ΑΝΤ1. Μιλώντας στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της αποχής της, στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ παράλληλα απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Ήταν ένα project που με ξετρέλανε μόλις το είδα. Έχει δυσκολίες αλλά η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, δε θα μπορούσα να γυρίσω από την άλλη μεριά μόλις μου προτάθηκε το συγκεκριμένο concept», δηλώνει η Σοφία Αλιμπέρτη, παραδεχόμενη πως δε δίνει ιδιαίτερη βάση στα νούμερα τηλεθέασης, αφού η ανταπόκριση του κόσμου είναι υψηλότερη των προσδοκιών της.

«Με βοηθάει πάρα πολύ το γεγονός ότι έλειπα 14 χρόνια από την τηλεόραση, οπότε στο μυαλό μου πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγω όποτε θέλω. Δεν είναι πια αυτοσκοπός, είναι βιοποριστικό αλλά ξέρω ότι μπορώ να κάνω και κάτι άλλο», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Σοφία Αλιμπέρτη.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής της, η παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει συζητηθεί ακόμη η συνέχιση ή μη του «Ζήσε Αλλιώς» την επόμενη σεζόν, ενώ αποκαλύπτει πως δε νοσταλγεί ιδιαίτερα το υποκριτικό της παρελθόν.

«Η μόνη δουλειά στην καριέρα μου που βλέπω είναι αυτή που κάνω τώρα», τονίζει.

«Διαφορετική ήμουν πάντα. Απλά σαν απασχολούσαν τα προσωπικά μου, δε μπήκατε στη διαδικασία να με γνωρίσετε καλύτερα. Τώρα που σας έλειψα λιγάκι, ενδιαφέρεστε λίγο παραπάνω. Η ζωή στην Πάρο έχει μία ποιότητα, έρχομαι δυο μέρες εδώ δουλεύω και μετά πηγαίνω πάλι στο σπίτι μου», επισημαίνει στη συνέχεια η Σοφία Αλιμπέρτη.