Σοφία Αλιμπέρτη: «Όταν τον έχασα, πήγα σε ένα μπουζουξίδικο και τα ‘πια για πάρτη του»

Σοφία Αλιμπέρτη

"Με αυτό τον τρόπο τον πένθησα, τον τίμησα" εξομολογήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Με αφορμή την εξομολόγηση του καλεσμένου της, Άρη Καβατζίκη για το πένθος, η Σοφία Αλιμπέρτη προχώρησε στην διατύπωση μιας δικής της ιστορίας γύρω από την απώλεια. Ο λόγος για τον αγαπημένο της παππού, ο οποίος έφυγε αρκετά χρόνια πριν από την ζωή και η δημοφιλής ηθοποιός κλήθηκε να διαχειριστεί την απώλεια της με τρόπο που εκείνος της είχε μάθει.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Αλιμπέρτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο παππούς μου είναι ο άντρας που με μεγάλωσε και του χρωστάω ό,τι είμαι σαν προσωπικότητα. Ο παππούς μου, όμως παιδιά, ήταν και πολύ μάγκας. Ήταν ωραίος, τον φώναζα Πωλ Νιούμαν, ήταν κούκλος, καλλονός και με πήγαινε στις ταβέρνες. Μαζί του έμαθα να πίνω μπύρα από πολύ μικρή, με τον παππού μου».

«Οπότε, όταν τον έχασα, η αντίδρασή μου ήταν να πάω με τον πρώην άντρα μου σε ένα μπουζουξίδικο και να τα πιω σε μια γωνία για τον παππού μου».

«Και εγώ με αυτό τον τρόπο τον πένθησα. Τον τίμησα. Αυτό ένιωθα ότι θα ήθελε και εκείνος γιατί ήταν πολύ μάγκας, πολύ λεβέντης. Δεν θα ήθελε ούτε κλάματα ούτε αυτά ούτε εκείνα. Πήγα και τα ‘πια για πάρτη του γιατί έτσι με είχε μάθει! Βίβα, ζαπάτα και τα πίναμε» συμπλήρωσε, ακόμα, η Σοφία Αλιμπέρτη στον αέρα της καθημερινής της εκπομπής στον ΑΝΤ1, «Ζήσε αλλιώς» το απόγευμα της Πέμπτης.