Σόφη Πασχάλη: Αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση της με τη Λάουρα Νάργες!

Σόφη Πασχάλη
Δημοσιεύματα και φωτογραφίες την ήθελαν να γνωρίζεται με την Λάουρα Νάργες πριν μπουν στο Survivor και αμφισβήτησαν την ειλικρίνεια της.

Ο πόλεμος που είχε ξεσπάσει εναντίον της κυρίως μέσω των social media καθώς ο κόσμος υπερασπιζόταν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην περιβόητη διαμάχη στο Survivor …που κανείς ακόμα δεν έχει μάθει το αντικείμενο της, δημιούργησε και διάφορα δημοσιεύματα που αμφισβητούσαν την ειλικρίνεια της Σόφης Πασχάλη.

Η γυμνάστρια είχε δηλώσει η φιλία τους με τις δυο κοπέλες, την Λάουρα Νάργες και τη Ευρυδίκη Βαλαβάνη, προέκυψε μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο φωτογραφίες από το παρελθόν απεικόνιζαν τις δυο γυναίκες να κάνουν μαζί θαλάσσια σπορ. Καλεσμένη στο ΣΟΥΚΟΥ, η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε την αλήθεια γύρω από αυτές τις φωτογραφίες και ξεκαθάρισε για το ποια είναι η σχέση της με τη Λάουρα Νάργες.

«Το περιοδικό Forma είχε κάνει πέρυσι ένα event στην παραλία στη Βάρκιζα. Εγώ συνεργάζομαι με το περιοδικό, η Λαόυρα Νάργες ήταν εκεί λόγω του ομίλου. Ήμασταν σε ένα event καλεσμένες. Όταν πηγαίνουμε όλοι μαζί σε event βγάζουμε φωτογραφίες; Είμαστε φίλοι; Ήμασταν εκεί και σε κάποια άλλα event. Βγάλαμε λοιπόν κάποιες κοινές φωτογραφίες. Δεν είναι ότι δεν γνωριζόμασταν. Είπα δεν ήμασταν φίλες. Άλλο το γνωστές, άλλο το φίλες. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά; Λέω την αλήθεια. Τώρα αν την αλήθεια κάποιος δεν μπορεί να την καταλάβει γιατί την μπερδεύει, δεν είναι δικό μου θέμα» δήλωσε η Σόφη Πασχάλη.