Σμαράγδα Καρύδη: «Στον εαυτό μου έβαζα η ίδια τα μεγαλύτερα εμπόδια»

Σμαράγδα Καρύδη

"Τα πρώτα χρόνια ψαχνόμουν στο ποια είμαι, πως είμαι, διάφορες εμπλοκές και κόμπλεξ που είχα με τον εαυτό μου" παραδέχθηκε η Σμαράγδα Καρύδη

Στο Dot και την Γωγώ Αυγερινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη η Σμαράγδα Καρύδη το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή την κωμική σειρά του STAR, IQ 160. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της στον καλλιτεχνικό χώρο, την αναγνωρισιμότητα των δυο γονιών της που την βοήθησε ή όχι και τα εμπόδια που η ίδια έβαζε στον εαυτό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογήθηκε πως «νομίζω πως με βοήθησε το γεγονός ότι οι γονείς μου ήταν γνωστοί στον χώρο. Δεν ξέρω αν μου έβαλε και εμπόδια γιατί δεν μπορώ να ξέρω τις συζητήσεις που γίνονταν από πίσω. Με βοήθησε σε αρκετά πράγματα γιατί κάποιος, όταν σε ξέρει από μικρό ή ξέρει τον μπαμπά σου και την μαμά σου, σου δίνει μια ευκαιρία. Από την άλλη είναι και πιο επιφυλακτικός. Νομίζω ότι τα μεγαλύτερα εμπόδια που συνάντησα τα έβαζα εγώ στον εαυτό μου, δεν μου τα έβαλε κανένας άλλος».

«Θέλω να πω ότι τα πρώτα χρόνια είτε είσαι παιδί ηθοποιών, μπορεί να σου ανοίξουν ή να σου κλείσουν κάποιες πόρτες, είτε δεν είσαι πάλι το ίδιο μπορεί να γίνει. Αλλά νομίζω ότι τα πιο πολλά εμπόδια τα έβαζα εγώ στον εαυτό μου».

«Επίσης, δεν ήμουν και τόσο καλή πολλές φορές. Ήμουν λιγότερο καλή από ότι έπρεπε και διάλεξαν μια άλλη, έτσι γίνεται. Θυμάμαι τα πρώτα χρόνια πως ακόμα ψαχνόμουν στο ποια είμαι, πως είμαι, διάφορες εμπλοκές και κόμπλεξ που είχα με τον εαυτό μου, αν αξίζω και χιλιάδες προβλήματα που είχα και προσπάθησα να ξεπεράσω. Με τον καιρό το δούλεψα αρκετά γιατί το αναγνώρισα καταρχάς» πρόσθεσε, ακόμα, η Σμαράγδα Καρύδη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.