Σμαράγδα Καρύδη: Η ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή Αθερίδη που ακόμα θυμάται

Σμαράγδα Καρύδη

"Είχαμε πάει απομονωμένα σε ένα εξοχικό σπίτι με τον Θοδωρή, είμαστε μπροστά στο τζάκι και έχουμε την ερωτική σκηνή" ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη το πρωινό της Πέμπτης με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Φίλα τον βάτραχο σου». Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στην χημεία που είχαν τότε με τον Θοδωρή Αθερίδη ενώ αποκάλυψε και δυο άγνωσταπεριστατικά από τα γυρίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε πάει, υποτίθεται, απομονωμένα σε ένα εξοχικό σπίτι με τον Θοδωρή, είμαστε μπροστά στο τζάκι και έχουμε ερωτική σκηνή. Είχαμε κάποια ερωτικά λόγια να πούμε που, δεν ξέρω, κάπως μας φαίνονταν αστεία. Δεν ξέρω πως ακριβώς μας ήρθε και αρχίσαμε να μιλάμε σαν τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή. Κάναμε αυτή τη στιγμή, έτσι και παίχτηκε, που είπαμε τα λόγια αυτά ως Καραμανλής και Παπανδρέου. Οι συγχωρεμένοι, οι γέροι».

«Από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς θυμάμαι πως ήταν ένας γάμος που κάναμε με τον Θοδωρή και τον κάναμε Άνοιξη. Εγώ είχα μια τρομερή αλλεργία και δεν μπορούσα να κάνω καθόλου το γύρισμα. Είχε τρομερή γύρη εκεί που είχαμε πάει για το γύρισμα και σε όλη τη διάρκεια έκλαιγα και σταματούσαμε. Ήταν ένα δράμα αυτός ο γάμος» συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καρύδη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.