Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω κρατήσει την περούκα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε»

Σμαράγδα Καρύδη

"Δεν μας έχει προταθεί ποτέ να παρουσιάσουμε κάτι μαζί με τον Θοδωρή"

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην κάμερα των Κου Κου με αφορμή την παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» την οποία σκηνοθετεί στο θέατρο Βασιλάκου. Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως έχει ακόμα στην ντουλάπα της την περούκα της «Ντάλιας» από το σίριαλ «Στο παρά πέντε».

«Θα έπρεπε να έχω κλωνοποιηθεί από χρόνια. Τις φορές που έπαιζα δε σίριαλ και το βράδυ στο θέατρο ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν είχα προσωπική ζωή» παραδέχθηκε με χαμόγελο η Σμαράγδα Καρύδη.

Όσον αφορά μια πιθανή συμπαρουσίαση με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Αθερίδη, η ηθοποιός σχολίασε: «Δεν μας έχει προταθεί ποτέ να παρουσιάσουμε κάτι μαζί, δεν το θυμάμαι αν μας έχουν πει και δεν το έχουμε σκεφτεί καθόλου. Δεν το ξέρω, αν ήταν κάτι που μας ταίριαζε».

«Ο σκύλος μου ο Γιάννης είναι ένας πασίγνωστος σκύλος, πολύ όμορφος, με δικό του λογαριασμό στο Instagram, followers και έχει star quality! Δεν τον ζηλεύω, τον αγαπώ» πρόσθεσε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Από την Ντάλια έχω κρατήσει τα μαλλιά της. Έχω την περούκα της σε ένα κουτί. Σαν κειμήλιο!» κατέληξε η ηθοποιός. «Την κοιτάω καμιά φορά να δω μη μου την έφαγε ο σκόρος».