Σμαράγδα Καρύδη: «Αν δεν κοβόταν το Babalou, δεν θα είχα παίξει στο Παρά Πέντε»

Σμαράγδα Καρύδη

"Καθόμασταν σε ένα παγκάκι με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, κάναμε πρόβα και έρχεται ένας υπεύθυνος και μας λέει: μην το κουράζετε, κόβεστε", περιγράφει η ηθοποιός.

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17/10 η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός, σε μία εκ βαθέων συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η αποτυχία ενός σήριαλ στον Alpha έγινε τελικά η αφορμή για να πρωταγωνιστήσει στο «Παρά Πέντε».

«Νομίζω είναι λάθος να λέμε: αποτυχία. Η διαδικασία της ζωής τα έχει μέσα όλα και πρέπει να τα έχει όλα. Εγώ συνεχώς λέω ότι η αποτυχία σε κάτι μου έφερε κάτι καλύτερο. Κάθε φορά που κάτι δεν πήγε καλά μου άνοιξε τον δρόμο για να γίνει κάτι τέλειο», ανέφερε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

«Έπαιζα σε ένα σήριαλ στον Alpha που λεγόταν Babalou με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που κόπηκε στα 13 επεισόδια και μάλιστα με έναν πολύ αστείο τρόπο. Καθόμασταν σε ένα παγκάκι και κάναμε πρόβα και έρχεται ένας υπεύθυνος και μας λέει: μην το κουράζετε, κόβεστε», περιγράφει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Κόβεται αυτή η δουλειά. Εξαιτίας αυτής της δουλειάς που κόπηκε, μου άφησε ελεύθερο χρόνο – που διαφορετικά δεν θα είχα – και έπαιξα στο Safe Sex, όπου γνώρισα τον Αντώνη Αγγελόπουλο, που επέμενε για να παίξω στο Παρά Πέντε, που κανείς δεν με είχε σκεφτεί. Αν δεν κοβόταν το Babalou, δεν θα είχα παίξει στο Παρά Πέντε», καταλήγει στην αφήγησή της η Σμαράγδα Καρύδη.

«Δεν πιστεύω στα ενεργειακά και τα λοιπά, δεν είμαι τέτοια αλλά το έχω δει να συμβαίνει αυτό. Κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά, λέω: παιδιά, μην σκάτε, θα έρθει κάτι καλό. Από την άλλη δεν μπορεί και στη ζωή να είναι όλα επιτυχίες. Δεν το ‘χει κάνει κανείς αυτό», σημειώνει η Σμαράγδα Καρύδη.