Σμαράγδα Καλημούκου: «Το να είσαι plus size μοντέλο δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις παραπάνω κιλά»

Σμαράγδα Καλημούκου

"Έχω καμπύλες, είμαι πιο τζούσι και δεν είμαι αδύνατη" δήλωσε η Σμαράγδα Καλημούκου.

Η Σμαράγδα Καλημούκου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Love It και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, το πρωί της Τετάρτης, στον ΣΚΑΪ. Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» μίλησε για

Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καλημούκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν 17χρονος όταν έπαιξα στο σίριαλ και η αλήθεια είναι πως, επειδή είναι πολύ ευαίσθητη αυτή η ηλικία, είναι πάρα πολύ εύκολο να έχεις κάποια έπαρση. Νομίζω ότι παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο να σε κρατάει προσγειωμένο η οικογένεια σου, να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα οπότε εγώ είχα μια οικογένεια που φρόντιζε να το κάνει αυτό και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα να είμαι συγκρατημένη».

«Πριν από περίπου πέντε χρόνια μου έγινε μια πρόταση από την εταιρία που είμαι τώρα για να κάνω τις φωτογραφήσεις. Δέχθηκα οπότε σιγά σιγά αυτό άρχισε να γίνεται πιο συχνό. Από τον Σεπτέμβρη έχω βγάλει τη δική μου συλλογή και μου αρέσει πάρα πολύ που έχω ξεκινήσει και μπαίνω σε αυτό το κομμάτι».

«Το να είσαι plus size μοντέλο δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να έχεις κάποια παραπάνω κιλά. Από τη στιγμή που έχω καμπύλες, είμαι πιο τζούσι και δεν είμαι αδύνατη, θεωρούμε plus size» συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καλημούκου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.