Σκορδά – Λιάγκας: «Έχουμε προσωπικό θέμα με τους Καραμεροχαριτάτους»

«Στη μέση της σεζόν εμείς ποτέ δεν θα κάναμε πρόταση σε έναν άνθρωπο που είναι σε άλλο κανάλι, αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα».

Με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον Σπύρο Χαριτάτο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να διευκρινήσει ότι ουδέποτε είχε προσπαθήσει να πάρει τη μαγείρισσα στη μέση της σεζόν από το «Δέκα με μία».

«Εμείς είχαμε ξεκινήσει στο Mega με τον Βασίλη Καλλίδη. Πριν ξεκινήσουμε με τον Καλλίδη εγώ είχα κάνει πρόταση στην Αργυρώ. Η Αργυρώ δεν ήρθε γιατί ήθελε να μείνει στον ΑΝΤ1. Όταν αρρώστησε ο Βασίλης στη μέση της χρονιάς, δεν ήταν να έρθει ο Άκης, ήταν να έρθει ένα άλλο πρόσωπο, τελευταία στιγμή άλλαξε. Τη δεύτερη χρονιά είπαμε, χωρίς να φύγει ο Άκλης, να έρθει και η Αργυρώ. Αλλά και πάλι έμεινε στον ΑΝΤ1. Στη μέση της σεζόν εμείς ποτέ δεν θα κάναμε πρόταση σε έναν άνθρωπο που είναι σε άλλο κανάλι, αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα», τόνισε ο Γιώργος.

«Για τους Καραμεροχαριτάτους, άμα θέλαμε να πούμε θα λέγαμε πολλά. Εγώ δεν θέλω να πω», ανέφερε η Φαίη Σκορδά, ανακινώντας την κόντρα τους. «Επειδή έχουμε και προσωπικό θέμα με τους Καραμεροχαριτάτους για κάποιους χειρισμούς άκομψους, άστο τώρα να μην το πούμε», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

https://www.youtube.com/embed/XLfq2rHe96M