Σκορδά – Αρναούτογλου: Παρεξηγήθηκαν στον αέρα

«Φοβάσαι τόσο πολύ; Σταμάτα πια»!

Για την παρεξήγηση με τον Βαγγέλη Περρή ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά σε επεισόδιο με την Φαίη Σκορδά κατέληξε η κουβέντα.

Ο παρουσιαστής των «Καρντάσιανς» είπε αρχικά: «Εγώ τον κάλεσα πέρυσι στην εκπομπή μου, αφού δεν έρχεται δεν έχω να σου πω τίποτα. Να είναι καλά! Καλές γιορτές να έχει, να περνάει καλά! Για να καταλάβεις πόσο δεν έχει να κάνει με τον παλιό Περρή που ουσιαστικά τον εκτιμούσαμε κιόλας πάρα πολλοί άνθρωποι, πριν από μερικές μέρες μίλησα στο δικό σας το πρωινό για τους εμμονικούς κριτικούς, ότι είναι βλάκες. Αυτός μάλλον το πήρε γι' αυτόν και αντί να βρει κάτι έξυπνο να πει πήρε πάλι τη δική μου λέξη, τη «βλακεία», πήρε μια ρήση και την είπε. Πάλι χωρίς φαντασία».

«Δεν είναι αυτό το θέμα, ποιος έχει φαντασία και ποιος δεν έχει…», ήταν η παρατήρηση της Φαίης που εκνεύρισε τον Γρηγόρη. «Σταμάτα να υποστηρίζεις εσύ συνέχεια τον Περρή. Φοβάσαι τόσο πολύ; Κάθε φορά πάρα πολύ τον υποστηρίζεις! Σταμάτα πια τόσο πολύ!  Άφησέ τον να υποστηρίξει αυτός τον εαυτό του. Μια χαρά είναι μην αγχώνεσαι!», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκνευρισμένος με την Φαίη Σκορδά που σιώπησε…

//www.youtube.com/embed/RQKOFGJkCvE