Σκληρή κριτική Ζουγανέλη για ριάλιτι μόδας: «Δεν μου αρέσει το εμπόριο σάρκας»

Γιάννης Ζουγανέλης

«Αυτή η πλευρά της τηλεόρασης είναι απολύτως γελοία. Αλλά δεν με αφορά εμένα και κανέναν δεν αφορά τι κάνουν στο τάδε ριάλιτι…».

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε για τα ριάλιτι που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση, ωστόσο, δεν είπε και τα καλύτερα λόγια.

«Η τηλεόραση είναι σ’ ένα βαθμό αντανάκλαση της καθημερινότητάς μας, δεν υπάρχει στη ζωή ότι παρουσιάζεται από την τηλεόραση. Αν παντρεύτηκε η τάδε, αν χώρισε, αν έβαλε οπίσθια, είναι γελοιότητες. Αυτή η πλευρά της τηλεόρασης είναι απολύτως γελοία. Αλλά δεν με αφορά εμένα και κανέναν δεν αφορά τι κάνουν στο τάδε ριάλιτι, πώς συμπεριφέρονται μεταξύ τους κάτι ασήμαντες προσωπικότητες που ντε και καλά θέλουν να επιβληθούν σαν προσωπικότητες. Ο κόσμος έχει γυρίσει τα μάτια από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι προσωπικότητες αυτοί που πάνε και φοράνε ένα στριγκάκι στη θάλασσα. Έχω μια συμπάθεια σε αυτά τα κορίτσια που προσπαθούν να ισορροπήσουν, να φανούν, να έχουν στον ήλιο μοίρα. Τους έχω μια συμπάθεια, αλλά αυτά τα κορίτσια αν δεν έχουν κάτι να κρατηθούν από το μυαλό τους, θα εκπέσουν. Και αν εκπέσουν μετά θα είναι πολύ άσχημο το χτύπημα. Δεν μου αρέσει το εμπόριο σάρκας, δεν μου αρέσει η πορνεία, ούτε η πνευματική πορνεία», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!