Σκληρή κριτική του Θανάση Αναγνωστόπουλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ο Γρηγόρης έχει το πεινασμένο βλέμμα που περιμένει να σκοράρει»

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, έβαλε στο «μικροσκόπιο» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με καυστικούς χαρακτηρισμούς, μέσα από το προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα followme.gr, εξέφρασε την άποψη του για τον παρουσιαστή, την τηλεοπτική του συμπεριφορά και το αποτέλεσμα.

«Γιατί ο Γρηγόρης αν και αν και πολύ νέος σε ηλικία, διατηρεί με έναν παράξενο τρόπο όλα εκείνα τα γραφικά χαρίσματα ενός παλιού και ξεπερασμένου παρουσιαστή: Είναι υπερβολικά σεμνότυφος, ανυπόφορα θρησκόληπτος, κοινότοπος, αναμενόμενος και αυτά τα “χαρίσματα” τα ανακαλύπτεις όταν τον ακούς στις συνεντεύξεις της εκπομπής του.

Έχει μια αγωνία να βγάλει την είδηση-λαβράκι από τον καλεσμένο του, να μάθει, να εκμαιεύσει κάτι που μπορεί να γίνει τίτλος στα Media.

Χειρότερο όμως και από την αγωνία της είδησης είναι εκείνο το πεινασμένο βλέμμα του παρουσιαστή, που περιμένει να σκοράρει. Μια κουβέντα με λίγο σεξάκι, λίγο κιτρινισμός και δεν μπορεί, όλο και κάποια είδηση θα βγει!» γράφει χαρακτηριστικά στο blog του και δίχασε την παρέα της Τατιάνας Στεφανίδου με άλλους να υποστηρίζουν το δικαίωμα που έχει ο καθένας να λέει την άποψη του, ακόμα και αν δεν «χαϊδεύει» τα αυτιά και άλλους να μιλούν για «επίθεση»

«Είναι αστείο και να το σχολιάσω. Δεν θελω να πω απολύτως τίποτα» απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του η συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου, Ειρήνη Αρβανίτη.

https://www.youtube.com/embed/-EgjwmJQshw