Σκληρή κριτική Ρακιντζή σε Μουτσινά: «Αποτυχημένος είναι!» – Ξέσπασε η Λαμπίρη: «Επειδή ο Νίκος είναι συνέχεια στην τηλεόραση…»

Μουτσινάς

Χαμός στον αέρα του La Biri Biri με την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον ANT1!

Η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον ΑΝΤ1 και στο YFSF μετά το κόψιμο της εκπομπής του στον ALPHA εξόργισε τον Θοδωρή Ρακιντζή, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρά λόγια για τον παρουσιαστή.

«Εγώ με τον Νίκο έχω να μιλήσω από την κηδεία της μητέρας του. Σου μιλάω ειλικρινά. Οι φιλίες μου είναι εκτός χώρου. Αλλά είναι ένας άνθρωπος που συνεργάστηκα. Που εκτιμώ αφάνταστα. Μπορεί να διαφωνώ μαζί του αλλά τον εκτιμώ. Δηλαδή θεωρώ ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει θέση στην τηλεόραση» έλεγε η Κλεοπάτρα Πατλάκη και ο Θοδωρής Ρακιντζής βγήκε εκτός εαυτού:

[dfp_ads id=236982]

«Δεν είναι εξοργιστικό όμως με τέτοια αποτυχία, με τέτοιο χαστούκι; Τόσες εκπομπές πήρε και πήγε άπατος. Δηλαδή τι θες ακόμα για να το πιστέψεις; Πήρε τον «Πρωινό Καφέ» με την άλλη τη δευτεράντζα. Πήγαν λοιπόν, απέτυχαν. Κάνουν την εκπομπή τώρα το «Ξαναδέστε τους», απέτυχε, έκανε την άλλη την εκπομπή την βραδινή, απέτυχε. Ε πόσο ακόμα; Έλεος!»

Η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη επέμεινε στην άποψη της, λέγοντας: «Δεν φταίει ο Νίκος. Φταίνε αυτοί που επιλέγουν τον Νίκο, όχι γιατί τον επέλεξαν, αλλά γιατί του δίνουν το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει. Ο Νίκος δεν είναι αρχισυντάκτης. Ο Νίκος έχει ιδέες πολύ συγκεκριμένες. Άρα εγώ αν ήμουν στέλεχος σε ένα κανάλι, θα έπαιρνα τον Μουτσινά και θα του έλεγα εγώ σε ποιο πρόγραμμα τον βλέπω, γιατί ο Νίκος για μένα είναι πρώτο βιολί, αλλά για πολύ συγκεκριμένα.»

Θοδωρής Ρακιντζής: «Αν ήσουν στέλεχος θα έπρεπε λοιπόν να ξέρεις, ότι δεν υπάρχουν 10 πρόσωπα, υπάρχουν 110 πρόσωπα και δεν θα επιμείνουν σε έναν αποτυχημένο 15 φορές. Αποτυχημένος είναι. Αν είχες πάρει μια εκπομπή σαν αυτή που είχε πάρει και είχες αποτύχει, θα σε είχαν αποκεφαλίσει τώρα».

Το ξέσπασμα της Χριστίνας Λαμπίρη

Τα όσα συζητούνταν εξόργισαν και την Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία θέλησε να επέμβη ρωτώντας την Κλεοπάτρα Πατλάκη για το τι είναι τελικά αυτό που θέλει να κάνει ο Νίκος Μουτσινάς στην τηλεόραση…

«Ο Νίκος τι πιστεύει για τον εαυτό του; Τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση ο Νίκος; Επειδή ο Νίκος είναι συνέχεια στην τηλεόραση με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, επειδή έχει την τύχη που άλλοι συνάδελφοι που πραγματικά αξίζουν πάρα πολύ, δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Έχει την τύχη να βρίσκεται στην τηλεόραση  και του γίνεται η μία πρόταση πίσω από την άλλη, πες μου σε παρακαλώ ο Νίκος Μουτσινάς τι θέλει να κάνει στην τηλεόραση. Διότι όταν τον αφήνεις ελεύθερο, ο Νίκος θέλει να κάνεις το Δέστε τους. Αν ο Νίκος ήθελε να κάνει το «Νικ ‘ο κλοκ» και ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του, όφειλε να πει και στον ΑΝΤ1 που τον κάλεσε τώρα και στον Alpha που τον κάλεσε πριν: «Παιδιά όχι! Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία να κόβομαι κάθε τρεις και λίγο, γιατί δεν το πιστεύω το προϊόν αυτό. αυτό που πιστεύω είναι το «Νικ ‘ο κλοκ» και θα σας το κάνω πολύ καλά». Γιατί και στο «Νικ ‘ο κλοκ» πάλι παράπονα είχε από το κανάλι.

Έκανε παράπονα ότι κάτι δεν του έκαναν, δεν τον στήριξαν. Ο Νίκος δεν είναι ένα τυχαίο παιδί. Ο Νίκος είναι ένα παιδί αγαπητό σε πολύ κόσμο και επιβιώνει. Είναι ταλαντούχος και το λέω εγώ που δεν έχω χάσει παράσταση του Νίκου, έχω ψύχωση με τον Νίκο θεατρικά. Είναι εξαιρετικά δεύτερο βιολί, τα καλύτερα νούμερα ο Γρηγόρης τα έκανε με τον Νίκο Μουτσινά, όταν ήταν οι δυο τους. Το Κους Κους ζωγράφιζε όταν ήταν η συγκεκριμένη παρέα, αλλά στο Κους Κους αρχηγός ήταν η Καραβάτου, στον Αρναούτογλου ο Γρηγόρης. Μην τρελαθούμε!»