Σκληρή επίθεση Παρτσαλάκη σε Μπέζο: «Λυπάμαι βαθύτατα! Είναι ντροπή»!

«Ήθελα να πω στο Νίκο Ορφανό να προσέχει γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»!
Έπαψε για λίγο να είναι …μες στην καλή χαρά ο Γιώργος Παρτσαλάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. Ο καταξιωμένος ηθοποιός θέλησε να αναφερθεί αρχικά στον Γιάννη Μπέζο και τα όσα είχε πει περί ξεκαθαρίσματος από την τηλεόραση και στη συνέχεια στο Νίκο ορφανό και τη φράση του ότι πρέπει να εγκαταλείψουν το θέατρο οι ηθοποιοί μεγάλης ηλικίας.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε έξω από τα δόντια για τον Γιάννη Μπέζο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ σκληρό και πολύ πικρό αυτό που ειπώθηκε. Το αποτέλεσμα είναι ότι η μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση είναι πλέον δύο τρεις σειρές και αν εννοούσαν αυτοί οι συνάδελφοι ότι αυτοί που έμειναν είναι αυτοί που πρέπει να εργάζονται και οι άλλοι είναι για τα σκουπίδια, λυπάμαι βαθύτατα γι’ αυτούς! Είναι ντροπή, απαράδεκτο! Γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτοί οι συνάδελφοι δεν ήταν μόνο οι ηθοποιοί, αλλά και εκατό άνθρωποι σε κάθε σειρά από το φροντιστή μέχρι τον σκηνοθέτη που βρέθηκαν από 40 σειρές 400 άνθρωποι στο δρόμο, χίλιοι, δυο χιλιάδες… Ποιος ξεχωρίζει ποια είναι τα σκουπίδια και ποιοι είναι οι καλοί»;

Για το Νίκο Ορφανό είπε: «Ένας άλλος συνάδελφος είπε ότι πρέπει οι μεγάλοι ηθοποιοί να φεύγουν από τα θέατρα να παίρνουν σειρά άλλοι και ανέφερε συγκεκριμένα τον Κώστα Βουτσά. Ήθελα να του πω να προσέχει γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και ο Κώστας Βουτσάς είναι ο πιο ζωντανός οργανισμός πάνω στη σκηνή όπου παίζει. Αν πεθάνουν όλοι οι εβδομηντάρηδες ήθελα να ήξερα ποιος θα παίξει στο θέατρο. Πραγματικά είμαι εξοργισμένος με αυτές τις αηδίες»!

//www.youtube.com/embed/B-zgdcNz1uM

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Μπέζος: «Είπα την αλήθεια και μόνο»!

Με επιστολή απαντάει ο Νίκος Ορφανός στον Κώστα Βουτσά για τα «ραμολιμέντα»

«Θύμισε μου ποιος είναι ο Νίκος Ορφανός… Και ο Ρόκκος;»

Απίστευτες δηλώσεις πασίγνωστου ηθοποιού: «Έχω μπουχτίσει να βλέπω γέρους να παίζουν στο θέατρο»!

Δάκρυσε η Στυλιανοπούλου όταν έμαθε το σχόλιο του Ορφανού για τους ηλικιωμένους ηθοποιούς