Σκληρή απάντηση του Παπανώτα στη Βαρθακούρη: «Το θεματάκι είναι τζαζ»!

Αντελίνα Βαρθακούρη

"Να πείτε στην Αντελίνα να πάει στα παιδάκια της που τη συγκινούν πάρα πολύ και στην οικογένειά της και ας αφήσει τα θέματα που δεν γνωρίζει"!

Ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αντελίνα Βαρθακούρη αποτέλεσε αφορμή για τη σύζυγο του Χάρη Βαρθακούρη να δώσει την απάντησή της στην κάμερα του Happy Day:

[dfp_ads id=236982]

«Είχε πει ο κ. Παπανώτας ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί από τα 10 εκ. Έλληνες οι μισοί θέλουν να γίνουν τραγουδιστές και οι άλλοι μισοί παρουσιαστές. Θέλω να του απαντήσω με μία ερώτηση: να μου εξηγήσουν γιατί οι 5-10 που βρίσκονται στον χώρο της τηλεόρασης έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα και αρνούνται να μπει ο οποιοσδήποτε νέος στον χώρο; Είπε ο Παπανώτας στη Σταματίνα «να διώξουμε εσένα να πάρεις σύνταξη». Πόσο κουτό είναι αυτό; Γιατί; Εγώ δεν κοιτάω να πάρω τη θέση κανενός, εγώ είμαι η Αντελίνα και αν θέλει ο κόσμος θα μείνει η Αντελίνα, αν όχι, με χαρά θα πάω σπίτι μου».

Ο Δημήτρης Παπανώτας, όπως ήταν φυσικό, απάντησε με τη σειρά του στην Αντελίνα Βαρθακούρη: «Ευτυχώς που δεν με πήρε τηλέφωνο, ακόμα θα μιλούσα. Πού το βλέπετε το νέο πρόσωπο; Όποτε είχα δική μου εκπομπή, μόνο καινούρια πρόσωπα είχα κοντά μου, τα οποία αναδείχθηκαν όλα -τον Λιάγκα, τη Λαμπίρη και έγιναν όλοι αστέρια. Να πείτε στην Αντελίνα να πάει στα παιδάκια της που τη συγκινούν πάρα πολύ και στην οικογένειά της και ας αφήσει τα θέματα που δεν γνωρίζει, που δεν έχει περάσει καν απέξω.  Το θεματάκι είναι τζαζ! Το ότι με είπε κουτό η Αντελίνα… αφήστε με για το υπόλοιπο της εκπομπής εκεί στη γωνία να πάω να κλάψω. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και Ellen De3Generes»!