Σκηνικό δίχως προηγούμενο στο Booth – Έξαλλοι Γιώργος Τσαλίκης και Σοφία Μουτίδου με τον νταή τηλεθεατή

The Booth

"Είσαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης ρε φίλε! Πολύ μεγάλος καραγκιόζης" αναφώνησε ο Γιώργος Τσαλίκης στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής!

Μπροστά στο πιο αμήχανο αλλά και… προκλητικό τηλεφώνημα βρέθηκε η παρέα του «The Booth» το μεσημέρι της Τετάρτης. Την Σοφία Μουτίδου, την Κρυσταλία και την Σοφία Κουρτίδου συντρόφευσε στην εκπομπή ο Γιώργος Τσαλίκης σαν καλεσμένος.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, με τις ιστορίες των τηλεθεατών σε πρώτο πλάνο, ο 25χρονος Πυγμαλίωνας έκανε την τηλεφωνική του παρέμβαση και προκάλεσε χαμό!

«Eγώ αυτά που κάνει η κοπέλα μου δεν τα ανέχομαι. Είμαι στο Δημόσιο και είμαι αστυνομικός. Έχω μάθει αλλιώς και δεν μπορώ να ανέχομαι τέτοιες καταστάσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τηλεθεατής της εκπομπής προσθέτοντας πως «καμιά φορά και όταν πρέπει και της κάνω παρατήρηση, όταν μου λέει πως δεν μπορεί να βρεθούμε ενώ ξέρω τον λόγο, ασκώ την αναγκαία βία! Η αναγκαία βία που είναι αυτή που πρέπει να ασκηθεί και ασκούνταν το 1950 – 1960 και οι γυναίκες έβγαζαν σωστά παιδιά! Οικοδομούσαν σωστά παιδιά»!

Όταν η Σοφία Μουτίδου, έχοντας σηκωθεί φανερά ενοχλημένη από την καρέκλα της και ζητούσε επίμονα από τον τηλεθεατή να της διευκρινίσει ποια είναι η αναγκαία βία, έλαβε την απάντηση: «Η αναγκαία βία είναι για σωφρονιστεί και να υπάρξει παραδειγματισμός και αποτροπή! Η αναγκαία βία τι είναι; Πως να σας το πω έτσι κόσμια; Να γίνει φρόνιμο κορίτσι, καλό κορίτσι»!

«Είσαι τρολ» αναρωτήθηκε με ένταση η Σοφία Μουτίδου για να συνεχίσει λέγοντας, «είσαι κανονικός άνθρωπος; Και γεννήθηκες κανονικά; Έχεις πιστοποιητικό γέννησης; Άκουσε Πυγμαλίωνα… Έχω κάνει ένα βίντεο που συστήνω έναν ψυχίατρο και έναν ψυχολόγο στο Youtube! Θα αναγκαστώ να σε κλείσω γιατί δεν το βουλώνεις! Πυγμαλίωνα, λοιπόν, σε φιλώ»!

«Τι να πούμε για τον Πυγμαλίωνα… Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή!  Καταρχάς, μεγάλε, τι πάει να πει πως σε έχει μόνο για τα Σαββατοκύριακα; Δηλαδή είσαι μάγκας, που; Όταν ρίχνεις την χαστούκα και μετά σε έχει; Γιατί δε λες είμαστε τα Σαββατοκύριακα; Άρε σε έχει και σε παίζει! Επειδή είσαι κότα και σε παίζει τα Σαββατοκύριακα και δεν έχεις να μη σου πω τι για να το αντιμετωπίσεις, γιατί την βλέπεις ότι είναι ανεξάρτητη… Από κει και πέρα, άμα δεν γουστάρεις ρε φίλε, μην είσαι σε αυτή τη σχέση» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Τσαλίκης στον αέρα του «The Booth

«Σηκώνεις χέρι;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας: «Και το χαστούκι είναι μόνο η αρχή; Δεν ντρέπεσαι; Αναγκαία βία… Θέλω να σου πω πως είσαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης ρε φίλε! Πολύ μεγάλος καραγκιόζης! Και τέτοιοι τύποι σαν εσένα θα έπρεπε κανονικά να έχουμε βρει εμείς οι υπόλοιποι έναν τρόπο να σωφρονίζεστε και να παθαίνετε ηλεκτροσόκ στα χέρια κάθε φορά που σηκώνετε χέρι σε γυναίκα! Ντροπή σου ρε μεγάλε! Άντε από εκεί»!

Δίχως αμφιβολία το πιο αμήχανο τηλεφωνικό σκηνικό στο «The Booth»…