Σκεπτική η Ρένια Λουιζίδου για το Καφέ της Χαράς: «Τίποτα δεν δήλωσα…»

Ρένια Λουιζίδου

"Εμένα η πρόταση με αιφνιδίασε γιατί δεν είχα σκεφτεί ποτέ μια δουλειά να ξαναγίνει. Έχουν περάσει 15 χρόνια, τα αισθάνομαι αυτά τα 15 χρόνια..."

Τελικά, επιστρέφει το Καφέ της Χαράς με νέα επεισόδια. Αυτή την ερώτηση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Ρένια Λουιζίδου και η ηθοποιός φάνηκε αρκετά σκεπτική. Τόνισε, ότι μέχρι στιγμής όλα είναι υποθέσεις.

«Τίποτα δεν δήλωσα… Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Ξέρω από τον Χάρη Ρώμα ότι υπάρχει πρόθεση να γίνει ένα σίκουελ. Εμένα η πρόταση με αιφνιδίασε γιατί δεν είχα σκεφτεί ποτέ μια δουλειά να ξαναγίνει. Έχουν περάσει 15 χρόνια, τα αισθάνομαι αυτά τα 15 χρόνια, δεν πέρασαν από δίπλα μου, από πάνω μου έχουν περάσει. Ξέρω ότι ο Χάρης και η Άννα που το γράφουν θα το συνυπολογίσουν αυτό το πράγμα, όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα χέρια μας, τίποτα χειροπιαστό. Καλούμαι να απαντήσω σε ένα πράγμα που δεν είναι χειροπιαστό, είναι σε επ΄’ιπεδο κουβέντας. Είναι υποθετικές ερωτήσεις και υποχρεωτικά δίνω υποθετικές απαντήσεις. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, με τον Χάρη έχω μιλήσει και μου έχει μεταφέρει την πρόθεση και την επιθυμία του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…