Σκαρμούτσος: Όποιοι έχουν τατουάζ είναι …φυλακόβιοι ή μηχανόβιοι

Διαβάστε τι λέει για την μαγειρική, την ελληνική κουζίνα και για τα τατουάζ
«Η μαγειρική το ’60, ’70 και ’80 ήταν οι άσπροι σκούφοι, οι άσπρες ποδιές και οι άσπρες ζακέτες… Και ξαφνικά έγινε το μεγάλο “μπαμ”, κάτι το οποίο ξεκίνησε νομίζω από την Αμερική. Ανακάλυψαν, λοιπόν, ότι η μαγειρική δεν ήταν αυτό το αποστειρωμένο πράγμα, μπήκαν πολλά νέα παιδιά με νέες ιδέες, μπήκαν πολλά ναρκωτικά, πολύ αλκοόλ και μαζί μπήκε η ανάλογη μουσική», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Soul 51», ο κριτής του Master Chef.
 
O Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε και για την ελληνική κουζίνα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η δική μας η κουζίνα έχει πολύ χώρο για να πειραματιστείς. Παίρνεις, ας πούμε, ένα παραδοσιακό πιάτο, όπως ο μουσακάς και μπορείς να κάνεις χίλια δυο πράγματα. Τώρα έχει αρχίσει το μυαλό των μαγείρων να ανοίγει και να βγαίνει προς νέες κατευθύνσεις».

 

Ο σεφ δεν άφησε ασχολίαστο και το θέμα της εμφάνισής του, λόγω των πολλών τατουάζ. «Δεν είναι τραγικό. Ξέρεις στην αρχή δεν ήθελαν να με βγάλουν και έφταιγα και εγώ, γιατί δεν το κυνήγησα. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις με είχαν ψηλά στη λίστα. Αφού, τι να λέμε, κι εγώ που με βλέπω καμιά φορά στο μοντάζ τρομάζω… Όποιοι έχουν τατουάζ στην τηλεόραση είναι από κάτι ξένες σειρές, είναι φυλακόβιοι και μηχανόβιοι!», δήλωσε.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι δουλεύει πάντα, ακούγοντας μουσική και ότι πολλές φορές δεν υπάρχει δημοκρατία στην επιλογή της μουσικής, όταν εκείνος βρίσκεται στην κουζίνα.