Σίσσυ Καλλίνη: «Ό,τι είπε η Ναταλία Γερμανού ήταν διπλής ανάγνωσης, σκέφτηκα μήπως ήταν υπονοούμενο για την Σίσσυ»

Σίσσυ Καλλίνη

"Είπε ότι δεν θα απαντήσω και με τον τρόπο της απάντησε. Απάντησε και δεν απάντησε"

Τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού χθες μέσα από την εκπομπή της σχολίασαν στο I love Σου Κου με την Μπέττυ Μαγγίρα και την Σίσσυ Καλλίνη να αναρωτιούνται αν υπήρχε κάποιο υπονοούμενο για την Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν έκανε κήρυγμα από αυτά που άκουσα. Απάντησε και φάνηκε ότι μπορεί να ενοχλήθηκε λίγο για αυτά που ακούστηκαν για τη θέση και στάση που πήρε, αλλά είναι η άποψή της και η θέση της» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ό,τι είπε είναι διπλής και τριπλής ανάγνωσης. Είπε ότι δεν θα απαντήσω και με τον τρόπο της απάντησε. Απάντησε και δεν απάντησε. Είπε ότι χαμογελώντας τα έβλεπα αυτά και λέω λες να ήταν υπονοούμενο για το Χαμογέλα και πάλι και την Σίσσυ; Αλλά δεν τοποθετήθηκε μόνο η Σίσσυ, τοποθετήθηκαν όλες οι εκπομπές και η Σταματίνα και η Κατερίνα Καινούργιου» είπε η Σίσσυ Καλλίνη.

«Ναι, αλλά αν δεν κάνω λάθος η Σίσσυ είπε: καλά έκανε και τοποθετήθηκε η Ναταλία, άρα θα είναι μία άλλη εκπομπή» απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε παρακάτω: «Εγώ πιστεύω ότι όλοι συμφωνούσαμε με την Ναταλία, αλλά αυτή ήταν που βγήκε και το είπε τόσο ξεκάθαρα. Δηλαδή, όλοι διαφωνούμε με το υπάρχει ένα μικρόφωνο στο στόμα με το που βγαίνουμε από κάπου χωρίς να έχουμε ειδοποιήσει εμείς τους δημοσιογράφους.

Συμφωνώ απόλυτα και με τον δικό μας τρόπο αντιμετώπισης όταν βγαίνουμε και μιλάμε κάπου και στο τι θα μας ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι. Όλοι συμφωνούσαμε εν μέρει με τον Νταλάρα, ο τρόπος του δεν μας άρεσε. Και δίκιο να είχε, δεν το είπε με τον σωστό τρόπο».