Σίσσυ Καλλίνη για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η χρονιά μου μαζί της δεν ήταν η ιδανική συνθήκη»

Σίσσυ Καλλίνη

"Δεν συγχωρούνται εύκολα τα λάθη στους πρωτοεμφανιζόμενους. Πρέπει να ξαναδώσεις εξετάσεις".

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε η Σίσσυ Καλλίνη. Τη γνωστή δημοσιογράφο, που φέτος αντικατέστησε τη Τζο Κουτσοκώστα στο πάνελ της Μπέττυς Μαγγίρα, ρωτήθηκε για το πρόωρο τέλος του «MEGA Καλημέρα», το δικό της μέλλον στην ομάδα του «I Love ΣουΚού», καθώς και για την τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου, με την οποία η ίδια έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Η Ελεονώρα Μελέτη έχει πολλά χιλιόμετρα, δημοσιογράφος δελτίου ειδήσεων και όλοι στο πάνελ είναι μεγάλα ονόματα ένα κι ένα. Μουδιάζεις λιγάκι. Από την άλλη, στην τηλεόραση ξέρεις ότι συμβαίνουν τα πάντα», σχολιάζει η Σίσσυ Καλλίνη.

«Η εκπομπή που είχα κάνει το ντεμπούτο μου μπροστά από τις κάμερες ως παρέα, το «Σπάτα Live», είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα. Τότε τα έπαιρνα όλα ως προσωπική αποτυχία. Ήμουν λίγο πιο ενοχική αλλά με τα χρόνια στη δουλειά και αποκτώντας οικογένεια, συνειδητοποιείς ότι άλλα πράγματα έχουν σημασία. Κάθε εμπόδιο για καλό», παραδέχεται η δημοσιογράφος αμέσως μετά.

«Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση ακόμη για του χρόνου. Ξέρω ότι έχω 2 χρόνια συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 αλλά έχω καλό προαίσθημα», απαντά η Σίσσυ Καλλίνη σε σχετική ερώτηση.

«Εγώ την Ιωάννα Μαλέσκου την αγαπώ πολύ, έχουμε κρατήσει πολύ καλές σχέσεις, αν και η συνθήκη τη χρονιά που ήμουν μαζί της δεν ήταν ιδανική. Παντού υπάρχει χώρος για νέα πρόσωπα, όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Δεν συγχωρούνται εύκολα τα λάθη στους πρωτοεμφανιζόμενους, πρέπει να ξαναδώσεις «εξετάσεις» αν κάτι δεν σου βγει», σχολιάζει η Σίσσυ Καλλίνη κλείνοντας τις δηλώσεις της.