Σίσσυ Φειδά: «Δυσαρεστήθηκε ο ιδιοκτήτης με την ανακαίνιση, ο σκηνοθέτης βγήκε από τα ρούχα του»

Σίσσυ Φειδά

«Είχα ακούσει πολλά σχόλια για την τηλεοπτική μου παρουσία, με είχε στενοχωρήσει λίγο γιατί άκουγα πραγματάκια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», είπε η Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ Φειδά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου μίλησε για το επάγγελμά της, τις εκπομπές που συμμετείχε, αλλά και την κόρη της.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση, θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε ένα project ωραίο όπως το φαντάζομαι. Υπήρξαν προτάσεις που απέρριψα, ήταν για παιχνίδι που παίζεται τώρα στην τηλεόραση, για shows και για πρωινή εκπομπή άλλα δεν ήθελα. Υπήρξαν λεπτομέρειες που μοιράστηκαν μαζί μας στην εκπομπή οι ιδιοκτήτες και δεν θα ήθελα ποτέ να τις αναφέρω, τις έχω κρατήσει για μένα», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ Φειδά είπε στη συνέχεια: «Αλλιώς είχαμε ξεκινήσει, αλλιώς είχαν συζητηθεί τα πράγματα και κάπως αλλιώς βγήκαν στην πορεία χωρίς να είμαι απολυτά σύμφωνη με αυτό. Μου έχει συμβεί να είναι δυσαρεστημένοι οι ιδιοκτήτες από τις ανακαινίσεις, ο σκηνοθέτης είχε βγει από τα ρούχα του κι εγώ είχα μείνει «στήλη άλατος». Είχα ακούσει πολλά σχόλια για την τηλεοπτική μου παρουσία, με είχε στενοχωρήσει λίγο γιατί άκουγα πραγματάκια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Για την κόρη της η Σίσσυ Φειδά τόνισε πως «η κόρη μου με ρώτησε πως γίνονται τα παιδιά, προσπάθησα να είμαι περιγραφική και με μεταφορικές έννοιες. Εγώ δεν ζηλεύω τον σύζυγο μου νομίζω, εκείνος δεν ξέρω».