Σιωπηλός Δρόμος: «Ήταν σαν να περιτριγυρίζομαι από φαντάσματα και να βλέπω πεθαμένους γύρω μου»

Σιωπηλός Δρόμος

Σιωπηλός Δρόμος: Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς αποκαλύπτει για το τελευταίο επεισόδιο.

Ο σκηνοθέτης Βαρδής Μαρινάκης ήταν καλεσμένος στο Πάμε Δανάη και μίλησε για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Σιωπηλός Δρόμος» αλλά και για το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο, που θα προβληθεί την Κυριακή.

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα καταλάβει την επιτυχία. Ήταν σαν να ήμασταν κλεισμένοι σε μια γαλέρα και δουλεύαμε, κάνοντας γυρίσματα κι όταν μας έπαιρνε κάποιος δημοσιογράφος και μου έλεγε συγχαρητήρια, τότε το κατάλαβα. Όταν τελειώνει την Κυριακή το επεισόδιο, περνάω από τους γείτονες και βλέπω ότι το έβλεπαν, μου λένε τη γνώμη τους. Παίρνεις ένα feedback από άλλο κόσμο.

Επειδή οι σεναριογράφοι της σειράς είχαν την εμπειρία με τις “Άγριες Μέλισσες” και είχαν μεγάλη επιτυχία, ένιωθα ασφάλεια. Το θέμα με την απαγωγή των παιδιών ήταν επίφοβο, δεν ήταν πολύ εμπορικό, φοβόμουν ότι ο κόσμος μπορεί να μην ήθελε να το δει αλλά το πίστευα επειδή είναι μια δυνατή ιστορία. Δε θα βλέπαμε αυτό που είδαμε αν δεν είχα την ομάδα. Η συγκυρία του Σιωπηλού Δρόμου, όλοι οι συνεργάτες της ομάδας να είναι εξαιρετικοί, είναι η αιτία της επιτυχίας», ανέφερε ο Βαρδή Μαρινάκης για τον Σιωπηλό Δρόμο.

«Σαφέστατα είχα επιρροές και το κανάλι έδειξε πολλή τόλμη για την σειρά. Μας είπαν διατηρήστε το μυστικιστικό, σκοτεινό πνεύμα του σεναρίου και κάναμε μια παρουσίαση στο κανάλι για τα πάντα… Το μοντάζ το επισκεπτόμουν μετά τα γυρίσματα. Το 13ο επεισόδιο, το τελευταίο, το μοντάραμε πριν από λίγες ημέρες. Τελείωσε νομίζω χθες» είπε ο Βαρδής Μαρινάκης. Για το αν θα υπάρξουν κι άλλες απώλειες στην σειρά, ο σκηνοθέτης συμπλήρωσε: «Σε ένα μικρό κάλεσμα που κάναμε στο τέλος των γυρισμάτων ήταν σαν να περιτριγυρίζομαι από φαντάσματα. Έβλεπα πολλούς “πεθαμένους” γύρω μου. Τώρα το ποιοι θα είναι, θα το δείτε.»