Σίλια Ευαγγέλου: Από την Ολλανδία στην Ελλάδα – Η οικογένεια, οι σπουδές στο παιδαγωγικό και το GNTM…

Σίλια Ευαγγέλου

Όλα όσα εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου…

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” ήταν καλεσμένη σήμερα η Σίλια Ευαγγέλου, η οποία μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση με τις αδερφές της, αλλά και το GNTM.

«Σπουδάζω στο παιδαγωγικό στην Πάτρα και μου λείπει ένα μάθημα για να πάρω το πτυχίο μου. Μέχρι πέντε χρονών ζούσα στην Ολλανδία, στην πατρίδα της μαμάς μου, και μετά στην Ηγουμενίτσα. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν σε διακοπές.

Είμαι πολύ δεμένη με τις αδερφές μου, είναι φίλες μου! Οι γονείς μας πάντα μας έλεγαν ότι πρέπει να είμαστε σαν μια γροθιά. Οπότε έχει περαστεί αυτό υποσυνείδητα, πάντα θα μάχομαι για τις αδερφές μου και πάντα θα τις υπερασπίζομαι.

Μου αρέσει πάρα πολύ η μόδα, οι φωτογραφήσεις, τα ρούχα, η πασαρέλα… Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να ασχολείται πολύ έντονα με τη μόδα, με την εμφάνισή μου.

Το 2015 είχε δηλώσει η ξαδέρφη μου συμμετοχή στο Next Top Model Γερμανίας, είχα περάσει στο bootcamp, αλλά δεν πήγα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα περνούσα στο σπίτι… Ήμουν 18 ετών, δεν ένιωθα έτοιμη, ήθελα και να αφοσιωθώ στις σπουδές μου, αλλά είχα και μια σχέση τότε.

Επειδή επισκέπτομαι τη Γερμανία, έχω ακούσει ότι το θεωρούν και λίγο trash το Next Top Model εκεί, εδώ είναι αλλιώς», είπε μεταξύ άλλων η Σίλια Ευαγγέλου.