Σήφης Βαλυράκης: «Έσπασε» η σύζυγός του – «Η μνήμη μου έχει παγώσει στο αδιανόητο έγκλημα εναντίον του»

Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη

"Τα ελικόπτερα να ψάχνουν την οντότητα και την ύπαρξη του Σήφη κι εγώ έλεγα μήπως ζω μέσα σε ένα θρίλερ; Μήπως ονειρεύομαι κι ήταν μεταξύ ονείρου κι εφιάλτη; Έλειπε τρεις ώρες κι είχα αρχίσει να ανησυχώ" είπε η Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη.

Η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ 2, Το Μαγικό των Ανθρώπων, για την απώλεια του συζύγου της στις 24 Ιανουαρίου, όπου εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας του νομού Ευβοίας.

«Η μνήμη μου έχει παγώσει στις 24 Γενάρη του 2021 και δεν μπορώ να κάνω πίσω. Όταν συνέβη το φοβερά αδιανόητο έγκλημα εναντίον του συζύγου μου, που είχε πάει για το χόμπι του. Πήγε μια βόλτα με την βαρκούλα του, μεσημέρι Κυριακής… Δεν μπορώ, θα το βρω…

Όταν συνέβη αυτό τότε, νόμιζα ότι βρισκόμουν σε ένα θρίλερ. Όταν έρχονταν τα ελικόπτερα να ψάξουν την βάρκα και τον άντρα μου, που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι από τις τρεισήμισι και ζούσα ένα κομμάτι από τα φιλμ που βλέπαμε. Τα ελικόπτερα να ψάχνουν την οντότητα και την ύπαρξη του Σήφη κι εγώ έλεγα μήπως ζω μέσα σε ένα θρίλερ; Μήπως ονειρεύομαι κι ήταν μεταξύ ονείρου κι εφιάλτη; Έλειπε τρεις ώρες κι είχα αρχίσει να ανησυχώ. Έλεγα θα έπαθε κάτι η βάρκα και θα έρθει κολυμπώντας γιατί κολυμπούσε κι εδώ μιλάμε για σπουδαίο κολυμβητή, αθλητή. Σκοτείνιαζε στις 5 κι έλεγα πόσο ακόμα;»