Shopping Star: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου!

Shopping Star

Η ανακοίνωση του καναλιού – Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:00 στο Star!

Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει ανανεωμένο, με ένα ολοκαίνουριο λαμπερό σκηνικό για 3η χρονιά στην οθόνη του Star!

Όσες αγαπούν τη μόδα, όσες λατρεύουν τα ψώνια, όσες πιστεύουν στο γούστο τους, έχουν πια το δικό τους παιχνίδι για να δείξουν τι αξίζουν και την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star» της εβδομάδας! Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star  η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο. Η Βίκυ Καγιά παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τις βαθμολογεί!

Παράλληλα δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της στις 5 διαγωνιζόμενες και στις τηλεθεάτριες. Καθημερινά μοιράζεται μικρά μυστικά για τα ρούχα και όχι μόνο, τα υφάσματα, το πώς συνδυάζονται, τι είναι must ανάλογα με το σωματότυπο της κάθε γυναίκας,  τις νέες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλλά και μυστικά ομορφιάς, tips για το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Τι είναι όμως το «Shopping Star»;

Κάθε εβδομάδα θα επιλέγονται 5 γυναίκες για να διαγωνιστούν

Οι 5 διαγωνιζόμενες, που δεν θα έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους, εκτός από «ανταγωνίστριες», η κάθε μία θα έχει και τον ρόλο του κριτή για τις υπόλοιπες.

Οι κανόνες είναι απλοί: Έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο και budget προκειμένου να «υπηρετήσουν» στιλιστικά το θέμα, που τους έχει δοθεί στην αρχή της εβδομάδας, με απώτερο σκοπό να πάρουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες αλλά και από τη Βίκυ Καγιά!

Το θέμα καθώς και η 5άδα των γυναικών, που θα διαγωνίζονται, θα  αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Οι διαγωνιζόμενες πρέπει με το συγκεκριμένο budget να αγοράσουν, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, να χτενιστούν και να μακιγιαριστούν πάντα βάσει του προσωπικού τους γούστου.

Αυτή τη χρονιά όμως ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει… επικίνδυνα και οι παίκτριες θα έρθουν αντιμέτωπες με ξαφνικές εκπλήξεις και ανατροπές στη διαδικασία, τις οποίες θα καλούνται να διαχειριστούν με όση ψυχραιμία διαθέτουν!

Ο χρονικός περιορισμός είναι μια μεγάλη πρόκληση και ο χρόνος για την καθεμιά αρχίζει να μετρά αντίστροφα από τη στιγμή, που κατεβαίνει από το βαν της εκπομπής για να ξεκινήσει την αναζήτηση των καταστημάτων. Η κάμερα ακολουθεί τις επισκέψεις της κάθε διαγωνιζόμενης στα καταστήματα και καταγράφει τις επιλογές και τις αντιδράσεις της.

Μετά την ολοκλήρωση των αγορών της η κάθε παίκτρια παρουσιάζει ως «μοντέλο» πάνω σε μια πασαρέλα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την επιλογή της.

Στο τέλος και οι πέντε διαγωνιζόμενες δίνουν κρυφά τη βαθμολογία τους από το 1 έως το 10.

Η  Βίκυ Καγιά, ως «ειδικός μόδας», καθ’ όλη τη διάρκεια των αγορών της κάθε διαγωνιζόμενης αλλά και της πασαρέλας της, κάνει χρηστικές παρατηρήσεις και  δίνει συμβουλές και tips για το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε εμφάνιση.  Στο τέλος δίνει και αυτή τη βαθμολογία της και έτσι θα προκύπτει η νικήτρια της εβδομάδας, που κερδίζει 1000 ευρώ μετρητά!

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!