Shopping Star: Ξεχώρισε η νταλικέρισσα από την Καβάλα – «Την πασαρέλα θα την πάω σαν τρελό φορτηγό»

Shopping Star

Η Ελευθερία βγήκε στην πασαρέλα και άκουσε την κριτική που της έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Την παράσταση έκλεψε στο σημερινό (11/12) επεισόδιο του Shopping Star η 43χρονη Ελευθερία από τη Χρυσούπολη της Καβάλας. Η παίκτρια του reality μόδας είναι παντρεμένη με 3 παιδιά και εργάζεται ως οδηγός φορτηγού, γεγονός που κίνησε την περιέργεια των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων.

«Την πασαρέλα δεν θα την πάω τρένο αλλά σαν τρελό φορτηγό», είπε χαρακτηριστικά με χιούμορ η Ελευθερία στο προσωπικό της cue στο Shopping Star. Το θέμα της ημέρας ήταν «Λαμπερή για κάλαντα στην Τσιμισκή» και η 43χρονη από τη Χρυσούπολη επέλεξε ένα μαύρο στραφταλιζέ παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα απλό λευκό πουκάμισο και ένα επίσης λευκό παλτό. Για τελείωμα, μαύρο flat παπούτσι.

Η Ελευθερία βγήκε στην πασαρέλα και άκουσε την κριτική που της έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ελευθερία μου, σε γενικές γραμμές το look σου δεν είναι λάθος. Είναι ένα ασπρόμαυρο σύνολο, το οποίο έχει λάμψη, παγέτες και ακροβατεί ανάμεσα στο βράδυ και στο απόγευμα. Αν κρατήσεις το πουκάμισο και το παντελόνι και του βάλεις μία ωραία γόβα ή ένα πέδιλο, μπορείς να πας το βράδυ και να πιείς ένα ποτό.

Αν κρατήσουμε τα παπούτσια με το πανωφόρι και από μέσα το «ησυχάσουμε», μπορείς να πας να πιείς έναν καφέ το απόγευμα. Να πεις τα κάλαντα στην Τσιμισκή λαμπερή και άνετη δεν μπορείς», σχολίασε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Shopping Star, που ωστόσο δεν έδειξε να πτοεί την παίκτρια.

«Ήταν ωραία εμπειρία, κάτι διαφορετικό. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στην πασαρέλα», παραδέχθηκε η 43χρονη οδηγός φορτηγού στο Shopping Star της Δευτέρας.