Σφαγή στο Survivor – «Ο Τζέιμς Καφετζής είναι ένα σαθρό και επικίνδυνο μυαλό»

Survivor

Δυναμικά "πυρά" από τον Αλέξη Παππά στο Survivor!

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο Survivor, στο επεισόδιο της Τρίτης, όταν η κόκκινη και η μπλε ομάδα βρέθηκαν εκ νέου στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί, ο Αλέξης Παππάς ξεσπάθωσε για ακόμη μια φορά προς τον αντίπαλο του, Τζέιμς Καφετζή χρησιμοποιώντας δε βαριές εκφράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός και παίκτης – πλέον – των Κόκκινων σημείωσε εμφανώς ενοχλημένος πως «το μεγάλο αγκάθι στο φετινό Survivor είναι ο Τζέιμς. Είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε όλοι έχουμε καταλάβει, ακόμα περισσότερο τώρα που βλέπω όλα τα παιδιά κόκκινους και μπλε, είναι πασιφανές πως είναι αυτός που λειτουργεί και από κάτω και από πλάγια. Καθόλου ευθεία. Για να φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει».

«Είναι τεράστιο λάθος, τώρα, του Ηλία να κάνει παρέα με αυτό τον άνθρωπο που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι η τακτική του δεν δουλεύει και θα μας πάρει η μπάλα όλους όσο συνεχίζει να κάνει παρέα μαζί του» απάντησε, με τη σειρά του, ο Τζέιμς Καφετζής. «Ο Τζέιμς είναι το μεγάλο αγκάθι του φετινού Survivor. Πρέπει να φύγει αυτός ο άνθρωπος. Υπάρχει πρόβλημα».

«Ο Τζέιμς είναι εδώ, σαν κοράκι, για να κόψει κεφάλια… Έχει αποδεδειγμένα εμφανιστεί ως ένα μυαλό το οποίο είσα σαθρό και επικίνδυνο».