Sex and the city: Παγκόσμιο σοκ με τον «θάνατο» βασικού πρωταγωνιστή

Sex and the city

Ποιος ήρωας πεθαίνει στην επιστροφή του σίριαλ Sex and the City;

Την μεγάλη του επιστροφή στη μικρή οθόνη έκανε η θρυλική σειρά «Sex and The City» με τον τελευταίο της κύκλο, «Αnd Just Like That»,που έκανε πρεμιέρα.

Το πρώτο κιόλας επεισόδιο αυτού του νέου κύκλου, ωστόσο, επιφύλασσε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη στους φανατικούς θεατές του σίριαλ. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή την πρεμιέρα πεθαίνει ένας βασικός και αγαπημένος πρωταγωνιστής.

Ο λόγος για τον Mr. Big, τον μεγάλο έρωτα της Κάρι, τον οποίο παντρεύεται στην πρώτη ταινία. Το κοινό περίμενε να δει πώς θα είναι η ζωή τους, ύστερα από τόσα χρόνια, αλλά… απογοητεύεται. Λίγο πριν μετακομίσουν στα Χάμπτονς, την ώρα που η Κάρι απουσιάζει από το σπίτι τους, ο Mr. Big παθαίνει ανακοπή και ξεψυχάει στα χέρια της, όταν εκείνη επιστρέφει στο σπίτι. Μετά τον θάνατό του, όλοι συμπαραστέκονται στην Carrie, ακόμη και η Σαμάνθα, η οποία μένει πλέον στο Λονδίνο.

«Και κάπως έτσι ο Mr.Big, πέθανε» αναφωνεί η Κάρι στο τέλος του επεισοδίου με πολλούς φανς να παρατηρούν ότι στη σκηνή του θανάτου φοράει τις ίδιες γόβες που φορούσε και στον γάμο της.