Σεργουλόπουλος σε Λιάγκα: «Δύο χρόνια δεν έχω έρθει στην εκπομπή, με προσέβαλες»

«Αν σε στεναχώρησα σου ζητώ συγγνώμη, δεν ήταν η πρόθεσή μου αυτή».

Έλυσαν οριστικά τις διαφορές τους στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Κάποια σχόλια που είχε κάνει ο παρουσιαστής του Πρωινό όταν ο Φώτης έγινε πατέρας είχαν «παγώσει» τις σχέσεις τους. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δέχτηκε την πρόσκληση του Γιώργου Λιάγκα, πήγε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και εξήγησε: «Θέλω να σας πω ότι το παιδί μου μεγαλώνει πολύ φυσιολογικά γιατί είχες μία απορία πριν από δύο χρόνια. Δεν έχω έρθει δύο χρόνια στην εκπομπή, με πείραξε πάρα πολύ, νομίζω ότι με προσέβαλες! Αναρωτήθηκες αν θα μεγαλώσει φυσιολογικά το παιδί μου κάτι που δεν θα έκανες σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ενός παιδιού που γεννιέται. Με πείραξε γιατί κατ' επέκταση θεωρεί μη φυσιολογική και τη δική μου ζωή. Δηλαδή θεωρείς ότι ένα παιδί δεν θα μεγαλώσει φυσιολογικά γιατί ο πατέρας του δεν έχει μια φυσιολογική ζωή. Μάλιστα, αναρωτήθηκες και με ποιο τρόπο έγινε η σύλληψη αυτού του παιδιού. Είναι ορισμένα πράγματα που πιστεύω ότι όταν είμαστε στην τηλεόραση δεν αναφερόμαστε τόσο ανοιχτά όπως σε έναν καναπέ. Σαν εμένα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι τόσο ειλικρινείς και μεγαλώνουν τα παιδιά τους και δεν έχεις αναρωτηθεί. Και τους ξέρεις όλους αυτούς, και τους έχεις φέρει απέναντί σου, ανθρώπους που έχουν την ίδια ζωή με μένα. Πιστεύω ότι η έκφραση της φυσιολογικότητας είναι λίγο έντονη».

«Αυτό που είχα εγώ σαν ερώτημα, και σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι ένα παιδί να μη μεγαλώσει φυσιολογικά επειδή δεν υπάρχει μητέρα στη ζωή και υπάρχει μόνο πατέρας, είπα αν η μητέρα θα υπάρχει στη ζωή του παιδιού. Εάν είπα το «φυσιολογικό» ήταν λάθος που το είπα», δικαιολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε: «Χαίρομαι που το παραδέχεσαι. Δεν μου το είχες πει τετ α τετ κι επειδή αυτό είχε γίνει δημοσίως ήρθα εδώ για να μου το ξαναπείς και να το ξαναπούμε δημοσίως». 

«Αν σε στενοχώρησα σου ζητώ συγγνώμη, δεν ήταν η πρόθεσή μου αυτή», τόνισε ο Γιώργος και ο Φώτης έληξε το θέμα λέγοντας: «Επειδή είμαι ένας άνθρωπος έντιμος, δέχτηκα αυτή την πρόσκληση, δέχομαι και αυτή τη συγγνώμη και έχει λήξει το θέμα».