Σεργουλόπουλος: «Οι gay δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους ανθρώπους»

«Θεωρώ πολύ ρατσιστικό έναν άνθρωπο να λέει ότι...».

Κατά του Θέμου Αναστασιάδη μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα του ΦΜ Live, σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει για το gay pride.

«Πάρα πολύ λάθος είναι. Θεωρώ πολύ ρατσιστικό έναν άνθρωπο να λέει ότι “δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις στο κρεβάτι σου και αρκεί να το κάνεις μακριά από μένα”. Λέει “κάνε ότι θέλεις να κάνεις, αλλά να μην το βλέπω εγώ”. Πιστεύω βέβαια ότι το “δευτεράντζα”, δεν νομίζω ότι ήταν περισσότερο δευτεράντζα αυτό από τις δευτεράντζες που έβγαζε στην εκπομπή του με τις κοπέλες να χορεύουν ημίγυμνες στο τραπέζι του. Το gay pride είναι μια διαδήλωση και οι άνθρωποι διαδηλώνουν κατά αυτόν τον τρόπο. Σε άλλες διαδηλώσεις σπάνε μαγαζιά, σε αυτή δείχνουν τον κω… τους. Δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο ανόμοια πράγματα.

Οι gay δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους ανθρώπους. Δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια μαζί και θα σου πω το εξής. Είμαι εγώ με τον σύντροφό μου σε ένα ζαχαροπλαστείο και κάνω όπως όλος ο κόσμος, του πιάνω το χέρι. Σε πόσα λεπτά λες ότι θα με έχουν διώξει; Προχθές δείξαμε το φιλί της Βίσση με την Γαρμπή και το θολώσαμε. Γιατί το θολώνουμε; Γιατί δεν το θεωρούμε ίδιο, γιατί δεν το θεωρούμε φυσιολογικό και γιατί είμαστε ρατσιστές. Εγώ αν φιλήσω εσένα στο στόμα και φιλήσω και τον Στέλιο, τι θα γίνει; Δεν είναι τα ίδια πράγματα, μην τα συγκρίνουμε».