Σεργουλόπουλος για Ουγγαρέζο: «Τον βλέπω με σκυμμένο κεφάλι, άσχημη εικόνα»!

Όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα του ΦΜ Live για την επιστροφή του Ουγγαρέζου στο “Πρωινό”!

Θέμα στο ΦΜ Live έγινε η επιστροφή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρωινό. Όταν συναντήθηκε on air με τον Λιάγκα υπήρχε μια αμηχανία μεταξύ τους και αυτό φάνηκε. Ο Φώτης και η Μαρία σχολίασαν την συγκεκριμένη επιστροφή, αναφέροντας πως ο Ουγγαρέζος ήταν αρκετά “μαζεμένος” και πως έμοιαζε με “παραπαίδι”, όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε στο πρωινό και όλοι έκαναν μια θέση πιο αριστερά…

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε: «Τον βλέπω λίγο με το κεφάλι σκυμμένο. Τον βάλανε να πάρει το και το σκαμπό, άντε φύγε του λέει. Άσχημη εικόνα, δεν μου αρέσει εμένα. Πισωγυρίσανε, υγεία να υπάρχει και όλα τα άλλα διορθώνονται, ότι είπαμε νερό και αλάτι».

Η Μαρία Μπακοδήμου πρόσθεσε με την σειρά της: «Η μεγάλη επιστροφή. Έκανε την απογευματινή εκπομπή, την τέλειωσε το κανάλι και τώρα γυρνάει στο Πρωινό δίπλα στον Λιάγκα και τη Φαίη. Σαν παραπαίδι δεν είναι; Την ώρα που ήταν η Ναταλία, του λένε “άντε, έλα κι εσύ”. Έδειξαν το βίντεο και μετά έπρεπε να τον χαιρετήσουν. Πολύ ευγενικά. Πιο πριν λέγανε λόγια. Πριν 20 μέρες έλεγε ότι έκλεισε το Πρωινό γι’ αυτόν. Και το σκαμπουδάκι σου να το παίρνεις όπως στους χαιρετισμούς».