Σελίμ Σελτζούκ για MasterChef: «Αισθάνθηκα περίεργα όταν με διάλεξε ο Τιμολέων να πάω Βαρκελώνη…»

Σελίμ Σελτζούκ

«Όταν με πήρε τηλέφωνο η παραγωγή και μου είπαν πως σε μια εβδομάδα θα πάρουν ξανά παίκτες μέσα στο MasterChef...»

Ο Σελίμ Σελτζούκ μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» για την συμμετοχή του στο MasterChef, την αποχώρηση του, τους φιναλίστ αλλά και τον αγαπημένο του διαγωνιζόμενο που θα ήθελε για νικητή.

Η απόφαση να μπει στο MasterChef, η αίτηση και ο λόγος που άφησε την κουζίνα του για εκείνη του διαγωνισμού…

«Είχα δει την προηγούμενη σεζόν του MasterChef και μου άρεσε πολύ έτσι όπως μαγείρευαν. Δεν ήξερα αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Όταν έκανα μάθημα με την κοπελιά μου της έλεγα ότι αν ξαναγίνει θα μου φτιάξεις τη συμμετοχή. Δήλωσε συμμετοχή για εμένα χωρίς να το ξέρω. Μου το είπε μετά. Το έκανε και μας κάλεσαν. Δεν είχε πρόβλημα όταν με πήραν. Στεναχωρήθηκε που θα έμενε μόνη της, αλλά είπε πως αυτό γίνεται μια φορά στη ζωή σου και έκανε υπομονή.

Αποφάσισα να μπω στο MasterChef γιατί εγώ έχω εμπειρία με παραδοσιακή κουζίνα, γνωρίζω να μαγειρεύω πολύ καλά μαγειρευτά και λαϊκά φαγητά, αλλά ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου και σε άλλα πράγματα, γιατί εκεί ζητάνε και γκουρμέ. Ακόμα και αν έφευγα την πρώτη εβδομάδα θα ήμουν χαρούμενος.»

Η αγάπη του κόσμου και τα σχόλια για τον τρόπο που αποχώρησε….
[dfp_ads id=236982]

«Ο κόσμος το λέει συχνά ότι ήταν άδικο που έφυγα και έμεινε η Ηλέκτρα και παίρνουν και τηλέφωνο και λένε πως στεναχωρήθηκαν και γιατί δεν ξαναμπήκα.

Όταν με πήρε τηλέφωνο η παραγωγή και μου είπαν πως σε μια εβδομάδα θα πάρουν ξανά παίκτες μέσα στο MasterChef και μου είπαν να πάω, ζήτησα λίγο χρόνο γιατί έπρεπε να σκεφτώ. Σκέφτηκα αρκετές μέρες και είπα καλύτερα μέχρι εκεί που έφτασα. Και τελικά δεν πήγα. Δεν αισθανόμουν και πολύ καλά προς το τέλος, γιατί βαριέσαι και κάποια στιγμή. Το MasterChef με βοήθησε πολύ. Με έμαθε ο κόσμος και έχει ανέβει η δουλειά λόγο του παιχνιδιού.»

Οι φιναλίστ του MasterChef, και το ταξίδι στη Βαρκελώνη…

«Και οι δύο φιναλίστ του MasterChef μαγείρεψαν πολύ ωραία. Ήταν 50%-50%. Αν αποφάσιζα εγώ τον νικητή, θα ήταν ο Αργύρης. Τον συμπαθώ πολύ. Δεν μετράει για εμένα μόνο η μαγειρική, μετράει και ο χαρακτήρας. Όλο μαζί το βρήκα στον Αργύρη.

Αισθάνθηκα περίεργα όταν με διάλεξε ο Τιμολέων να πάω Βαρκελώνη. Ο καθένας διάλεγε κάποιον να τον βοηθήσει. Μου είπε η παραγωγή πως ένα από τα παιδιά που βρίσκονται στον τελικό σε θέλει να πας μαζί του στο εξωτερικό. Ρώτησα αν είναι ο Αργύρης, αλλά δεν μου απάντησαν. Στο τέλος είδα πως είναι ο Τιμολέων. Γιατί μπορούσε να διαλέξει τον Αργύρη, τον Συμεωνίδη, τον Κώστα Σεφερίδη, τον Βασίλη, αλλά διάλεξε εμένα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!