Σελένη Φωτιάδη: Βρέθηκε από το My Style Rocks στην κουζίνα της «Μαμάς» και της σέρβιραν άσσους

Σελένη Φωτιάδη

Άφωνη η Σελένη Φωτιάδη (και) στο πλατό του "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου".

Στην κουζίνα του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» βρέθηκε η Σελένη Φωτιάδη το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να δοκιμάσει τις μαγειρικές της δυνάμεις. Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι είχαν ετοιμάσει όμως μια ιδιαίτερη έκπληξη, φερμένη από τα παλιά, στην ξανθιά διαγωνιζόμενη.

Έτσι, οι δυο συνεργάτες του παιχνιδιού κάλεσαν την Σελένη Φωτιάδη να κάνει μια σύντομη πασαρέλα για να τους δείξει την ενδυματολογική της επιλογή προτού βρεθεί πίσω από τον πάγκο της κουζίνας. Κάτι που βεβαίως και βαθμολόγησαν, ιδιαιτέρως αυστηρά ομολογουμένως, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι.

«Εγώ έβαλα 1 γιατί έπαθα… Σελένη» ομολόγησε χαρακτηριστικά ο λαοφιλής κωμικός για να συμπληρώσει ο επιτυχημένος σεφ πως «είναι μια πολύ καλή βαθμολογία».

Αξίζει να σημειωθεί πως πλάι στην πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρέθηκε μια πρώην… συμπαίκτρια της, η Ρέινα για την οποία και ο Μάρκος Σεφερλής εξήγησε πως «επειδή κατάλαβα αυτό που είδα, έτσι βαθμολόγησα και δίνω ένα άριστα 5. Πραγματικά ήταν μια ολοκληρωμένη άποψη με την οποία και ήρθε εδώ».