Σείστηκε το X Factor από την Έλενα Παναγιωτίδου με τον Στέλιο Ρόκκο πλάι της

X Factor

Ανατρίχιασαν τον τελικό του X Factor η Έλενα Παναγιωτίδου μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο...

Με το βάρος του μεγάλου φαβορί ανέβηκε στη σκηνή του X Factor live show με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου, το βράδυ της Κυριακής, η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου. Για αυτή τη στιγμή, μάλιστα, η 23χρονη διαγωνιζόμενη φαίνεται πως κρατούσε καλά κρυμμένο το πιο ισχυρό της χαρτί!

Ειδικότερα, η Έλενα Παναγιωτίδου συναντήθηκε στη σκηνή μαζί με τον μέντορα της, Στέλιο Ρόκκο προκειμένου να ερμηνεύσουν μαζί το παραδοσιακό κομμάτι «Φτάνει φτάνει (Η ζωή μου κύκλους κάνει)».

Δίνοντας για ακόμα μια φορά τον καλύτερο της εαυτό,την ώρα που ο μέντορας της παραχωρούσε ρεσιτάλ κιθάρας πλάι της, η ταλαντούχα διαγωνιζόμενη του X Factor κατόρθωσε να μαγέψει με την ερμηνεία της τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές του μουσικού τάλεντ σόου του Μεγάλου Καναλιού. Η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας πρόσφεραν διθυραμβικά σχόλια στην Έλενα Παναγιωτίδου. «Μου θύμισαν το Ρεσιτάλ από την Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή» υπογράμμισε ο Μιχάλης Κουινέλης με τη σειρά του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε, με αυτή την εμφάνιση, η Έλενα Παναγιωτίδου «γκρέμισε» το πλατό στον μεγάλο τελικό του X Factor…