Σεφερλής: «Εγώ στον Ουγγαρέζο έδωσα βήμα στην εκπομπή, ο φίλος του ο Λιάγκας δεν…»

«Ο κόσμος πάθαινε σύγχυση, δεν ήξερε αν ο Ουγγαρέζος είναι με εμάς ή με τους απέναντι»

Το on air επεισόδιο του Μάρκου Σεφερλή και του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον αέρα του «Mega με Μία» λίγο καιρό πριν ολοκληρωθεί η σεζόν του πρωινού έγινε θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές, αφού η συνέχεια δόθηκε την επομένη, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν βγήκε στην εκπομπή παρά το ότι δήλωνε καλωδιωμένος, ενώ την τρίτη μέρα Μάρκος και Δημήτρης έδωσαν τα χέρια στην έναρξη και όλα κύλησαν ομαλά.

Καλεσμένος στην Χριστίνα Λαμπίρη και στην εκπομπή «Με το καλημέρα» ο παρουσιαστής του πρωινού του MEGA μίλησε για τις συζητήσεις που έχουν κάνει με το κανάλι και έδωσε απαντήσεις γύρω από το επεισόδιο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε και αποφάσισε πως πρέπει να μιλήσει, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει μικρά καρφιά πως οι δημόσιες εμφανίσεις Λιάγκα και Ουγγαρέζου προκαλούσαν «σύγχυση» στους τηλεθεατές.

«Ο Δημήτρης είχε σχέσεις από πριν με τον Λιάγκα. Δεν με πείραξε καταρχήν, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο παρουσιαστή στην ελληνική τηλεόραση, ή καλύτερο από τον Λιάγκα. Καταρχήν σε πολλά Ougachallenge είχε αναφερθεί το όνομα του Λιάγκα και ούτε είχα πει μην ξαναπαίξει το όνομα του Λιάγκα, ούτε να ελέγχω το βίντεο του Δημήτρη. Ποτέ δεν ασχολήθηκα. Καταρχήν είμαι ο μόνος, νομίζω, και πιστεύω ότι το εκτιμάει και το λέει που του έδωσα βήμα στην εκπομπή, ο φίλος του ο Λιάγκας τόσα χρόνια δεν του είχε δώσει και δεν το λέω για τον Κωστόπουλο, γιατί ο Λιάγκας ήταν φίλος του. Και ούτε με πείραξε αυτό που είπε η Καινούργιου. Κάποια στιγμή έβλεπα από τα μηνύματα που έγραφαν στο twitter πως όλη αυτή η σχέση που έχει αναπτύξει πάλι, γιατί την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από τον Αστέρα, τις παίξαμε, άρχισα να βλέπω μηνύματα «Μάρκο, διώξε τους προδότες από δίπλα σου», χάλαγε η εικόνα της παρέας της δικιάς μας στα μάτια του θεατή. Έβλεπα ότι ο κόσμος αρχίζει να παθαίνει σύγχυση, δηλαδή ο Ουγγαρέζος είναι με αυτή την εκπομπή που τον βλέπουμε το πρωί ή με μία άλλη. Κι εκεί λέω, μήπως πρέπει όλο αυτό να μαζευτεί; Να βγαίνουν οι άνθρωποι. Άμα θέλουν να κάνουν παρέα ας κάνουν στο σπίτι τους, δεν χρειάζεται να βγαίνουν έξω και να τραβάν φωτογραφίες. Κάτι σημαίνει, ότι ο Σεφερλής δεν είναι καλός συνεργάτης, δεν είναι καλός άνθρωπος. Όλο αυτό άρχισε να χαλάει λίγο την εικόνα της παρέας της δικιάς μας.