Secret Song – Καθήλωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα με την εξομολόγηση της: «Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά»

Secret Song

Μια αφιέρωση με πολύ νόημα έκανε η Κατιάνα Μπαλανίκα στο Secret Song, για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να την δουν....

Στην πρεμιέρα της νέας μουσικής εκπομπής του Alpha, Secret Song με την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα το βράδυ της Κυριακής. δημοφιλής καλλιτέχνιδα έμελλε να δεχθεί μια έκπληξη από ορισμένα πολύ αγαπημένα της πρόσωπα για την οποία, όπως ακριβώς και όλοι οι υπόλοιποι, δεν είχε καμία απολύτως ιδέα.

Γι’ αυτό και η Κατιάνα Μπαλανίκα κάθισε στην λευκή καρέκλα, τα φώτα έσβησαν και περίμενε να δει τι την περίμενε στη σκηνή του Secret Song. Κι αυτό, λοιπόν, ήταν το κομμάτι «Στην κουπαστή» ερμηνευμένο από την Μαριλού Κατσαφάδου, την αδελφή της, Δήμητρα και τον αδελφό της, Σπύρο μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Σταμάτη Φασουλή.

Βλέποντας δε το ένα πρόσωπο να διαδέχεται το άλλο στη σκηνή, η αγαπημένη ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της για να ξεσπάσει σε λυγμούς όταν εμφανίστηκε στο video wall η εγγονή της φωνάζοντας τρυφερά «γιαγιά Κατιάνα, σ’ αγαπάμε». Λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε πλάι στη Ναταλία Γερμανού και θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς τόσο με το τηλεοπτικό κοινό όσο και με τους καλούς της φίλους και συγγενείς.

«Το απόλαυσα πάρα πολύ, συγκινήθηκα πάρα πολύ και σας έχω και γω μια έκπληξη. Έχω μια δυσχέρεια, δεν μπορώ εύκολα να πω με λόγια αυτά που αισθάνομαι στους ανθρώπους που αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά και υπάρχει ένα τραγούδι που μου έχει κολλήσει στο μυαλό. Τα λόγια του θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε κάποιους ανθρώπους».

«Κάποιους που έφυγαν, κάποιους που δεν έχουν φύγει αλλά που δεν θέλουν να με δουν ή να τους δω και κάποιους που δεν μπορούν να με δουν ή δεν μπορώ να τους δω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατιάνα Μπαλανίκα για να ερμηνεύσει, εν συνεχεία, acapella το κομμάτι «Τι σου έκανα και πίνεις».