Secret Song: Η Υρώ Λούπη κάνει έκπληξη στη Μαριάννα Τουμασάτου με ένα τρυφερό φιλί

Secret Song

"Έχω απαιτήσει, όταν θα "ταξιδεύω", να βάλουν αυτό το τραγούδι" αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου στο Secret Song.

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής «Secret Song» με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Κι αυτό μιας και η δημοφιλής πρωταγωνίστρια κλήθηκε να διαχειριστεί συναισθηματικά την έκπληξη που ετοίμασε για εκείνην η καλή της φίλη, Πέγκυ Ζήνα.

Αυτή δεν ήταν άλλη από το αγαπημένο της τραγούδι, «Hotel California» το οποίο και ερμήνευσε η λαϊκή τραγουδίστρια για να συγκινήσει ιδιαίτερα την Μαριάννα Τουμασάτου. Από τις πρώτες κιόλας νότες, μόλις είδε και άκουσε την Πέγκυ Ζήνα στη σκηνή, η Μαριάννα Τουμασάτου βούρκωσε για να αφήσει εν συνεχεία ορισμένα δάκρυα να κυλήσουν.

Την όμορφη αυτή έκπληξη, όμως, ήρθε να συμπληρώσει η απρόσμενη είσοδος που έκανε η έτερη καλή της φίλη, Υρώ Λούπη στη σκηνή του Secret Song. Η γνωστή ηθοποιός χάιδεψε αρχικά από πίσω την συνάδελφο της με την Μαριάννα Τουμασάτου να μην κρύβει, εύλογα, το ξάφνιασμα της και να την αγκαλιάζει με ένα τρυφερό φιλί.

«Ευχαριστώ πολύ! Ήταν φανταστικό. Είναι ένα τραγούδι που αγαπάω από πολύ μικρή, από το λύκειο και έχω απαιτήσει, όταν θα «ταξιδεύω», να το βάλουν» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου στην παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής του Alpha, Ναταλία Γερμανού κατά το κλείσιμο της έκπληξης της.