Secret Song – Η Μαρινέλλα αιφνιδίασε για τα καλά τον Σταμάτη Φασουλή: «Μανάρι μου»

Secret Song

"Άκουγα το τραγούδι και θυμήθηκα τα δικά μας" τόνισε η Μαρινέλλα στο Secret Song.

Στο πλατό του Secret Song με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Φασουλής, τη νύχτα της Κυριακής, για να δεχθεί μια έκπληξη μεγάλη από πολύ αγαπημένα του πρόσωπα. Μια σειρά από φίλους που παρέλασαν, ένας ένας, στη σκηνή του μουσικού προγράμματος του Alpha.

Ένα από τα πλέον σημαντικά τραγούδια για την προσωπική και την επαγγελματική διαδρομή του δημοφιλούς καλλιτέχνη είναι το «Πόσο λυπάμαι» το οποίο και ερμήνευσε ο ίδιος στο μακρινό παρελθόν ενώ λάτρεψε, όπως πρόδωσαν οι φίλοι του, με την φωνή της Μαρινέλλας. Στη σκηνή για να το ερμηνεύσει, την βραδιά τούτη, βρέθηκε η Ελένη Δήμου προκαλώντας εύλογα την συναισθηματική φόρτιση του Σταμάτη Φασουλή που ενισχύθηκε βλέποντας όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα πλάι της.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε όμως το τραγούδι στο πλατό, η Μαρινέλλα έμελλε να αιφνιδιάσει τον καλό της φίλο μιας και μίλησε σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση μαζί του. «Σταμάτη μου! Αγόρι μου, τι κάνεις; Μωρό μου! Να σου πω… Εγώ άκουγα το τραγούδι που τόσο ωραία το είπε η Ελένη και θυμήθηκα τα δικά μας, ειλικρινά. Θυμάσαι πόσες φορές το λέγαμε; Πόσες φορές το τραγούδαγα και πόσες φορές μου έκανες και σεκόντα».

«Πόσες φορές! Ναι, αυτό με μάρανε» αποκρίθηκε, με χιούμορ, ο Σταμάτης Φασουλής για να συνεχίσει η Μαρινέλλα δηλώνοντας «μανάρι μου! Ψυχή μου, γλυκέ μου άνθρωπε! Ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πολύ, αγάπη μου».

«Αυτό το τραγούδι το πρωτοείπα στο θέατρο του ’81, όταν παίζαμε μαζί με την Μίρκα και μετά ο Μιχάλης και ο Θανάσης το έβαλαν στην παράσταση Βίρα τις Άγκυρες» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής στη σκηνή του Secret Song το βράδυ της Κυριακής στον Alpha.