Secret Song: «Διαλύθηκε» ο Νίνο αντικρίζοντας σύσσωμο το παλιό Fame Story

Secret Song

"Δεν το πιστεύω ότι κλαίω" τόνισε δις ο Νίνο στο Secret Song.

Τον Νίνο βάλθηκαν να… «διαλύσουν» συναισθηματικά στην πρεμιέρα του Secret Song με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, το βράδυ της Κυριακής, όλα σχεδόν τα πρόσωπα που τον ανέδειξαν πριν από πολλά χρόνια μέσα από το Fame Story του ΑΝΤ1. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την έκπληξη, δε, είχε το κομμάτι «Ομολογώ» με το οποίο και συνδυάστηκε πλήρως ο δημοφιλής τραγουδιστής εκείνη την εποχή.

Και ένα ένα στη σκηνή άρχισαν να παρελαύνουν όλα τα πρόσωπα από τότε για να θυμίσουν πολλές όμορφες στιγμές στον Νίνο. Ο λόγος για την Τζούλι Μασσίνο, τον Αντώνη Γούναρη, την Εύη Δρούτσα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τους δύο κολλητούς φίλους του τραγουδιστή καθώς και τον Γιώργο Γιαννιάς ο οποίος και είχε ερμηνεύσει το demo κομμάτι όταν και το επέλεξε για «κλείσιμο» τότε ο Νίνο

Ο Νίνο κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης εμφάνισης, προκειμένου να μην καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να ξεσπάει μια σε δάκρυα και μια σε αναστεναγμούς. Μάλιστα, όταν αντίκρισε τους δυο παιδικούς του φίλους, ο λαμπερός σταρ σηκώθηκε από την καρέκλα του και γύρισε για δευτερόλεπτα πλάτη στη σκηνή.

«Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω ότι κλαίω! Δεν το πιστεύω ότι κλαίω» αναφώνησε ο Νίνο αγκαλιάζοντας όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται στη σκηνή του Secret  Song με τη Ναταλία Γερμανού να υπογραμμίζει πως «εδώ συγκινήθηκα εγώ, παιδιά, που έχω να θυμηθώ και πολλά».