«Σε συναυλία στην Αυστραλία τα κορίτσια μου πετούσαν τα στρινγκάκια τους»

«Αυτά πάνω είχαν σημειώματα...»

Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακου» και εκμυστηρεύτηκε πόσο του λείπει η καθημερινή επαφή με τα παιδιά του τα οποία βρίσκονται στο εξωτερικό. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε ακόμα στο χωρισμό του, αλλά και στο μεγάλο παράπονο που έχει που δεν πρόλαβε να έχει ένα ντουέτο με τον πατέρα του.

[dfp_ads id=236982]

Ο ίδιος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και δυο περιστατικά θαυμασμού αξιομνημόνευτα, όταν θαυμάστρια γδύθηκε μπροστά του και τον έφερε σε δύσκολη θέση και όταν σε συναυλία που έδωσε στην Αυστραλία τα κορίτσια του πετούσαν …στρινγκ!

«Είναι η πρώτη φορά που έχω πάει στην Αυστραλία, εγώ τότε ήμουν 24 χρονών και βγαίνω να τραγουδήσω. Αυτό που έζησα βγαίνοντας πια στην πίστα, ως προς το πως με υποδέχτηκε ο κόσμος. Ένα θα σου πω, ότι γέμισε η πίστα στρινγκάκια. Λες και μου πετούσαν λουλούδια. Αυτά πάνω είχαν σημειώματα… «Πάρε με τηλέφωνο», «Είσαι ο έρωτας μου», «Σε αγαπάω», «Σε λατρεύω». Ήταν φοβερό. Τα μάζεψα, τα πήρα για ενθύμιο. Τώρα δεν τα έχω βέβαια, αλλά θέλω να σου πω ότι ήταν μια φοβερή στιγμή» περιγράφει ο Στέλιος Διονυσίου.