Σε ποιο κόμμα είναι ενεργό μέλος η Άσπα Τσίνα και γιατί εγκατέλειψε την Αθήνα;

Που βρίσκεται σήμερα; Τι όνομα έχει δώσει στο παιδί της; ΒΙΝΤΕΟ
Δώδεκα χρόνια πίσω μας ταξίδεψε η Ναταλία Γερμανού τη νύχτα της Παρασκευής, καλώντας στην εκπομπή της την Άσπα Τσίνα. Το 2002, το reality talent show «Fame Story» έγραφε τηλεοπτική ιστορία και πρωταγωνίστρια ήταν η Άσπα. Οι κόντρες της με τους συμπαίκτες της και την κριτική επιτροπή, ο διχασμός του κοινού και η μεγαλοπρεπής αποχώρησή της από το show, χαράκτηκαν στις μνήμες όλων μας.

Ακολούθησε ένα CD single, ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ και μετά την χάσαμε… Τι συνέβη με την Άσπα Τσίνα;
 

«Βγαίνει ο δίσκος… Πού θα δουλέψεις; Και αρχίζουμε… Μου είχαν προτείνει να πάω στην Πέγκυ Ζήνα. «Όχι δεν πάω εκεί». Έλεγα όχι γιατί ένιωθα ότι δεν μου ταιριάζει στην αισθητική μου. «Σνομπ η Άσπα». «Ψώνιο η Άσπα». Τελικά, έκλεισα στο REX. Δεύτερο γυναικείο όνομα, ρόλος αναντίστοιχος. Πρώτο όνομα η Καίτη Γαρμπή. Έλεγα πέντε τραγούδια δικά μου και ένα ντουέτο με τον Λάμπη και μετά γεια σας. Μετά έκλεισε το μαγαζί. Έμεινε και αυτό πίσω… Ξέρεις, αν κάτι το αφήνεις σε αφήνει κι αυτό. Χώρια που υπέφερα και στην Αθήνα».

Η Άσπα παραμένει ζευγάρι με τον Γιάννη Μπέη, ενώ έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι τον Ιάσωνα-Παναγιώτη που τον φωνάζουν JP…! Ζουν μαζί στα Τρίκαλα. Όσον αφορά τις εμφανίσεις της, τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις βασικές τραγουδίστριες της πολύ γνωστής και σημαντικής Ορχήστρας «Βασίλης Τσιτσάνης», η οποία πραγματοποιεί διάφορα μουσικά αφιερώματα στη ζωή και στο έργο του Βασίλη Τσιτσάνη και άλλων σημαντικών δημιουργών.

Η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι μεταξύ άλλων είναι και ενεργός μέλος του ΣΥΡΙΖΑ: «Πράγματι είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Νομίζω ότι δεν πρέπει να είμαστε απαθείς, ειδικά σε τέτοιες εποχές. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να πολιτευτώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το έχω και στόχο».  

//www.youtube.com/embed/G57WUGl7x-0

Διαβάστε ακόμα:

Το ξέσπασμα της Άσπας Τσίνα, «Δεν καταλαβαίνω τις εκρήξεις αρρωστημένης κακιάς και ηλιθιότητας»