Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Δημήτρης Σκουλός – Οι πρώτες του δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Δημήτρης Σκουλός

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της γυναίκας του, έκανε ο Δημήτρης Σκουλός στη Φωλιά των Κου Κου.

«Είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Εγώ, η Μαϊρένια μας, η μαμά μας, η Κούκι. Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Για μένα είναι το τέλειο. Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, που συμβαίνουν πολλά και δύσκολα δε θέλαμε να λέμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Λόγω της Μαϊρένιας μας και εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι αν κάνουμε άλλο παιδί θα θέλαμε να είναι κοριτσάκι αλλά δε το λέγαμε. Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι χαρήκαμε πάρα πολύ, όχι ότι δε θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι αλλά τώρα το λέμε, θέλαμε κορίτσι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε επίσης: «Εγώ τις γυναίκες τις λατρεύω. Η δουλειά μου έχει να κάνει με γυναίκες, ζω με γυναίκες μόνος μέσα στο σπίτι, η ζωή μου έχει μόνο γυναίκες και στην οικογένειά μου. Τι να λέμε. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στον έκτο. Φουσκώνουμε. Η εγκυμοσύνη της είναι πολύ καλή, όπως και στην πρώτη. Όλα πάνε καλά, είναι θηρίο το Τζελλάκι μου, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το χαίρεται πάρα πολύ».