Σε οριακό σημείο στο Big Brother – Τι συνέβη ανάμεσα στη Σοφία και την Άννα Μαρία;

Big Brother

"Τελειώσαμε! Από κει και πέρα δεν κάνω άλλη συζήτηση" απάντησε η Σοφία Δανέζη στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Τι και αν μετρούν μόλις λίγες ώρες συγκατοίκησης στο «Big Brother«, η Σοφία Δανέζη και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη φαίνεται πως έφτασαν, ηθελημένα ή άθελα, στα όρια τους!

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο του ριάλιτι το βράδυ της Τρίτης, η όμορφη τραγουδίστρια και η δικηγόρος από την Κρήτη ήρθαν σε μια έντονη κόντρα και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια εάν δεν έκαναν αμφότερες μισό βήμα πίσω!

«Μα δεν με αφήνεις να σου εξηγήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφια Δανέζη προς την συγκάτοικο της, στην αρχή της κουβέντας, ενώ η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εξέφρασε με θάρρος πως «μερικές φορές με ενοχλεί ο τρόπος σου».

Η όμορφη ατμόσφαιρα, όμως, που οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να διατηρήσουν στην αρχή της μαγειρικής γρήγορα χάλασε! «Ο χαρακτήρας της, η φωνή της και το ύφος της είναι τέτοιο που και γω πήγα να την παρεξηγήσω» τόνισε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στη Ραϊσα Κόντι για την Σοφία Δανέζη.

«Δεν ασχολούμαι άλλο με μαλ@κι@ς! Με βάζεις στον τοίχο και λες ότι μιλάω άσχημα! Να, τώρα μιλάω άσχημα! Τελειώσαμε! Από κει και πέρα δεν κάνω άλλη συζήτηση» είπε σε έντονο ύφος, με τη σειρά της, η Σοφία Δανάζη για να έρθει λίγο αργότερα να προσθέσει στα αγόρια του σπιτιού: «Η Άννα Μαρία είναι πολύ καλή στη δουλειά της! Έρχεται, εκεί, βάζει φιτιλιές»!

Αμέσως μετά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατευθύνθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να… προδώσει στον Μεγάλο Αδελφό όλα όσα την ενοχλούν στην συμπαίκτρια της.

Το «Big Brother» επέστρεψε και οι εντάσεις δεν θα λείψουν…