«Σε μια στιγμή έπεσε η πετσέτα, δεν βγήκα γυμνή»

Ελένη Ανουσάκη

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται για όλα...

Η Ελένη Ανουσάκη μίλησε για την φιλία της με την Ζωή Λάσκαρη, για τους διάσημους φίλους της, για τον σύζυγό της, τη μητέρα της και για την εξωτερική της εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. «Με την Ζωή Λάσκαρη υπήρξαμε παράξενα φίλες, Χτύπησε ξαφνικά ένα βράδυ το κουδούνι και ήταν η Ζωή Λάσκαρη με ένα υπέροχο στυλ και ένα υπέροχο μαλλί, με πήρε και άρχισε να οδηγεί προς το Σούνιο. Αγάπησα την ζωή από το ύφος της, μου είπε ήμουν πάρα πολύ μόνη, σας είχα δει από τον Φίνο, ήξερα ότι μένατε εδώ και ήρθα», είπε η ηθοποιός.

Για την μητέρα της Μαλένα Ανουσάκη, η ηθοποιός αναφέρει ότι ήταν όμορφη καλλιεργημένη και πάρα πολύ αυστηρή, δεν δεχόταν φλερτ γιατί σέβονταν την μητέρα της. Έτσι, όταν ρωτήθηκε για το γυμνό στην ταινία Κόκκινα Φανάρια, η Ελένη Ανουσάκη απάντησε: «Στον ρόλο ήταν, δεν βγήκα γυμνή. Σε μια στιγμή έπεσε η πετσέτα, δεν βγήκα γυμνή».

Η ίδια αναφέρει ότι αγαπήθηκε περισσότερο από ότι αγάπησε  γιατί έκανε ότι δεν καταλάβαινε. Είναι με τον ίδιο άντρα από το 1965 και παραμένουν ακόμα το ίδιο ερωτευμένοι, τον αγαπάει και τον θαυμάζει. Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση της να μην κάνει παιδιά αλλά ήταν πάρα πολύ συνεπής και δεν μπορούσε με το θέατρο να αφιερωθεί στο παιδί όπως θα ήθελε.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…