«Σε μία αποτυχημένη audition πήρα τον ρόλο στο Είσαι το ταίρι μου»

Είσαι το ταίρι μου

"Και πάω να κατέβω τα σκαλάκια και μπουρδουκλώνεται το δεξί τακούνι στο αριστερό μπατζάκι και πέφτω κάτω με τον κ... και σκάω στα χαλίκια".

Η Σοφία Βογιατζάκη εξομολογήθηκε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο το απίθανο περιστατικό που στάθηκε αφορμή για να πάρει τον ρόλο της «Τούλας» στη δημοφιλή σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

«Δεν πιστεύω στη διαδικασία των audition, δεν πήγα ποτέ. Πήγα μία φορά σε μία αποτυχημένη audition και ήταν η αιτία που μου άνοιξε όλες τις πόρτες. Έτυχε σε αυτή την audition στο θεατρικό να κάνει απόδοση κειμένου ο άνθρωπος που έγραψε το Είσαι το ταίρι μου! Ό,τι με ρωτούσε αν μπορώ να κάνω του έλεγα όχι. Και πάω να κατέβω τα σκαλάκια και μπουρδουκλώνεται το δεξί τακούνι στο αριστερό μπατζάκι και πέφτω κάτω με τον κ… και σκάω στα χαλίκια. Κι εκεί που έκλαιγα γέλαγα, βγαίνω έξω από το θέατρο και χτυπάει το τηλέφωνο μου και είναι ο Λευτέρης Παπαπέτρου που έγραψε το Είσαι το ταίρι μου και μου λέει: Έχω γράψει τα 4 πρώτα επεισόδια ενός σίριαλ του οποίου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο στην Αυστραλία». Πηγαίνουμε λοιπόν στη Μελβούρνη και στις 20 μέρες τρώω φλασιά και του λέω: «Ρε συ, να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα πού με ήξερες»; Και μου λέει: «Όταν σε είδα στην audition του Park έγραφα το Ταίρι και λέω αν αυτή η γυναίκα μιλάει είναι η Τούλα», λέει η Σοφία Βογιατζάκη.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…