Σε δύσκολη θέση στον αέρα η παρουσιάστρια! Αποκάλυψε πως συζητά τη μεταγραφή της

Αντελίνα Τελώνη

Τι συνέβη στον αέρα του Happy Day;

Η Αντελίνα Τελώνη βρέθηκε στην παρέα του Happy Day το πρωί της Τρίτης και η Τίνα Μεσσαροπούλου «την στρίμωξε» με την ερώτηση που της έκανε στον αέρα… «Έχει δεχθεί κρούση από κανάλι άλλο για να μεταφερθεί η εκπομπή της. Έχεις δεχθεί πρόταση από τo Epsilon;»

[dfp_ads id=236982]

«Είχα μια κυρία στην εκπομπή και μας έκανε γιόγκα γέλιου και μας έλεγε ότι όταν έρχονται δύσκολες ερωτήσεις κάνεις «χαχα!.», σχολίασε αμήχανα η Αντελίνα Τελώνη και συνέχισε: «Λοιπόν, να πω… καταρχάς αυτά είναι θέματα που αφορούν τα κανάλια. Δηλαδή δεν το ξέρω ακόμα εγώ. Γιατί δεν θεωρούμαι ακόμα παρουσιάστρια, μην τρελαθούμε. Κάποια στιγμή στην πορεία, άμα… θα… Συζητάω. Έχω συζητήσει. Όμως, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι στο «αρτ». Έχω συζητήσει. Ναι, έχω δεχθεί κάποιες προτάσεις, αλλά είμαι στο «αρτ» και συνεχίζουμε το «καλημέρα, τι κάνεις». Έχουμε συμφωνήσει για αυτή τη χρονιά με το «αρτ» και μετά βλέπουμε.

Δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί η Μαρία Μπεκατώρου, την οποία αγαπάμε και πάρα πολύ στο «αρτ», ξεκίνησε σε μια άλλη ηλικία από εμένα. Δηλαδή, εγώ είμαι 33 χρονών και αντιλαμβάνεσαι ότι αν αυτό δεν το κάνεις από χόμπι, αλλά το κάνεις γιατί σου αρέσει και γιατί θες αυτό το πράγμα να είναι το επάγγελμα σου, τότε, οφείλεις, ειδικά σε αυτό που έχω επιλέξει να κάνω εγώ, στην ψυχαγωγία, να τρέξεις και να κάνεις λίγο fast forward τα βήματα. Η αγορά βοηθά ως προς το ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται να δει καινούρια πρόσωπα. Αυτό το πράγμα θέλει πάρα πολύ δουλειά.  Ευχαριστώ το «αρτ» το κανάλι που με στήριξε και με στηρίζει και σε χαλεπούς τηλεοπτικά καιρούς, που δεν σε στηρίζουν εύκολα. Για εμένα το «αρτ» είναι η οικογένεια μου».

Πριν όμως κλείσουν το θέμα η Αντελίνα Τελώνη παρατήρησε τι έγραφε το σούπερ της εκπομπής και ζήτησε να το διορθώσουν…«Δεν είναι σωστό αυτό που γράφει στο σούπερ ότι «Έχω συζητήσει με το Epsilon», να τον αλλάξουμε τον τίτλο. Δεν είναι Epsilon. Δεν είναι σωστό».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!