Σε δύσκολη θέση ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ όταν η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε για τη Σάρα στο Survivor – Βούρκωσε…

Survivor
«Εγώ έχω στηρίξει όλη τη ζωή μου πάνω στην εντιμότητα και την ηθική -τουλάχιστον προσπάθησα...»

«Κλείνοντας την κουβέντα μας, πες μου πόσο μαχήτρια είναι η Σάρα;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Η Σάρα Εσκενάζυ από τους Μαχητές στο Survivor, είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού. Ο ίδιος έδειξε αμέσως ότι ένιωσε ελαφρώς άβολα με την ερώτηση…

[dfp_ads id=236982]

«Κλείνοντας την κουβέντα μας θα σου πω το εξής. Εγώ έχω στηρίξει όλη τη ζωή μου πάνω στην εντιμότητα και την ηθική -τουλάχιστον προσπάθησα. Θέλω να σου πω λοιπόν ότι σαν μπαμπάς το παιδί μου το λατρεύω, αλλά δεν θα μιλήσω καθόλου για το παιδί μου γιατί πιστεύω ότι 24 άνθρωποι πήγαν εκεί, σε ένα παιχνίδι να παίξουν, να διασκεδάσουν, κάποιος θα βγει πρώτος… Εγώ θεωρώ και τα 24 παιδιά μου, δίνω την ίδια ευχή και στους 24 και όταν θα βγει η Σάρα με το καλό, ας μιλήσει η ίδια. Δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο».

Η Ελένη Μενεγάκη διευκρίνισε στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ότι τη λέξη «μαχήτρια» δεν την είπε ως συνεπακόλουθο της ομάδας που βρίσκεται η Σάρα στο Survivor, αλλά για τον τρόπο που μάχεται. Ο ηθοποιός βούρκωσε και είπε: «Ξέρω ποια είναι η κόρη μου, ξέρω τι έχει στο μυαλό της, ξέρω τι έχει στην ψυχή της, ξέρω το χαμόγελό της…».