Σε δύσκολη θέση η Βαλαβάνη για τον Βασάλο: “Εγώ δεν θέλω να πάρω θέση σε όλο αυτό”

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ναταλία Γερμανού: "Την πρώτη φορά που βγήκε ο Βασάλος στην τηλεόραση και το λέω δημόσια, ήταν... τίποτα. Με το ζόρι να βγάλει δυο κουβέντες".

Σε δύσκολη θέση ήρθε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον αέρα του Καλύτερα δε γίνεται, όταν στη συζήτηση έπεσε το όνομα: Κωνσταντίνος Βασάλος. Αφορμή ήταν οι σκληρές δηλώσεις της Μαρινέλλας για τους παίκτες των reality.

Η Μαρινέλλα ξεσπά για Survivor και Power of Love: «Φρικτό! Ξεφτίλα»!

“Εγώ δεν θέλω να πάρω θέση σε όλο αυτό. Ο καθένας έχει την άποψή του, εγώ διαφωνώ”, είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. “Μετά το πρώτο Survivor, τους ανθρώπους αυτούς προσπάθησαν να τους εκμεταλλευτούν παίρνοντάς τους σε πάνελ εκπομπών κλπ., σε αυτό νομίζω ότι αναφέρεται η Μαρινέλλα. Άνθρωποι, οι οποίοι βγήκαν από ένα reality και ξαφνικά καλούνται να κάνουν τη δουλειά του δημοσιογράφου, κι εμένα μου φαίνεται περίεργο”, σημείωσε ο Κώστας Τσουρός.

“Τους Μαχητές δεν ξέρω ποιος τους κυνήγησε για να βγουν στην τηλεόραση”, αναρωτήθηκε η Ναταλία Γερμανού κι εκεί ακούστηκε η αμήχανη φωνή της Ευρυδίκης: “Εντάξει, ο Κωνσταντίνος είναι σε εκπομπή…”.

Αμέσως οι συνεργάτες της προσπάθησαν να την βγάλουν από την άβολη θέση, με τη Ναταλία Γερμανού να λέει: “Την πρώτη φορά που βγήκε ο Βασάλος στην τηλεόραση και το λέω δημόσια -θα το έλεγα και μπροστά του γιατί τον συμπαθώ πάρα πολύ- ήταν… τίποτα. Με το ζόρι να βγάλει δυο κουβέντες. Τώρα έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει χιούμορ, έχει χαλαρώσει, εξελίσσονται οι άνθρωποι παιδιά”.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…