Σε δύσκολη θέση η Δωροθέα Μερκούρη όταν ρωτήθηκε για τον Ματέο Παντζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη

Δωροθέα Μερκούρη

«Εγώ δεν πήγα στο δικαστήριο...»

«Ζω στην Ελλάδα με τα παιδιά μου εδώ και 7-8 χρόνια. Έχω παρασυνηθίσει να μένω μόνη μου με τα παιδιά μου, οπότε θα μου φανεί και περίεργο να υπάρχει και κάποιος άλλος στο σπίτι. Δεν έχω συμβιώσει ποτέ στο σπίτι με κάποιο σύντροφο μου και τα παιδιά. Δεν έχει τύχει» λέει η Δωροθέα Μερκούρη σε συνέντευξη της στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

[dfp_ads id=236982]

«Ήρθαν τα παιδιά και μετά είπαμε να παντρευτούμε για τα παιδιά και για λόγους φορολογικούς, γιατί μέναμε στην Αμερική τότε και συμφέρει να είσαι παντρεμένος όταν έχεις και παιδάκια και αγοράζεις και ένα σπίτι και το κάναμε σαν «δουλειά». Για τον χωρισμό δεν πήγα στα δικαστήρια, καθίσαμε και τα βρήκαμε. Δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, είχαμε τυπικές σχέσεις. Και ακόμα τυπικές μένουν» θα πει για το γάμο που είχε κάνει με τον Ολλανδό σύντροφο της με τον οποίο απέκτησαν δυο κόρες.

Η Δωροθέα Μερκούρη, υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τον Ματέο Παντζόπουλο, με τον οποίο έζησαν στη Νέα Υόρκη για 6 ολόκληρα χρόνια. «Δεν έχω κρατήσει επαφές» λέει σήμερα, ενώ όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη που είναι σήμερα η σύζυγος του, η ηθοποιός απάντησε:

«Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό σήμερα. Είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, δεν έχει νόημα. Είναι και χαζό να μιλάμε για αυτά, είναι παλιά.»