Σε άσχημη κατάσταση ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor – Ξέσπασε σε κλάματα

Survivor

Survivor - Ο Παντελής Κονδυλάτος ανοίγει πυρ για την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη και για τις προθέσεις ορισμένων μελών της ομάδας του.

Τα μαχαίρια έχουν βγει ήδη στο Survivor και τα στρατόπεδα έχουν ήδη διαμορφωθεί ακόμα και μέσα στις ίδιες τις ομάδες. Η αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη φάνηκε ότι ενόχλησε αρκετούς και τα πυρά συγκεντρώνει η Κάτια Ταραμπανκό. Ο Περικλής Κονδυλάτος μιλώντας για την αποχώρηση της φίλης τους, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο ίδιος ανέφερε: «Χθες το βράδυ αποχώρησε η Αγγελική που… Ήρθαμε κοντά γιατί έκανε χρήση της λογικής κι όποιος το κάνει, βρίσκει πάντα έναν καλό λόγο. Δεν ήταν σωστό. Δεν στενοχωριέμαι για την ίδια γιατί κουβαλά το ποιον της και τις αρχές της και θα γυρίσει σε αυτά και το παιδάκι της και στην δουλειά της. Στενοχωριέμαι εγωιστικά γιατί είχα έναν άνθρωπο που συντονιζόμασταν και πάντοτε θέλαμε κι οι δύο να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Έπειτα ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από την Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου που δεν είπε τίποτα στο χθεσινό συμβούλιο και δεν συμμετείχε αλλά ένιωθε ότι εκεί πέρα το ψέμα περισσεύει ενώ στο τέλος μίλησε ειρωνικά και για τις προθέσεις της Κάτιας Ταραμπανκό.

Εκνευρισμένος ο Περικλής Κονδυλάτος με τους χειρισμούς της ομάδας του.